1

Téma: Manžety na poloosy

Čaute viděl jsem manžety pro HPI baju už je někdo skjoušel dat na FG ?
Popřípadě mohl by mi někdo poskytnout rozměry?dik

2

Re: Manžety na poloosy

Ahoj, je to na prd, na jedne strane jsou velke a na druhe zase male  sad
Velka dira 19mm a mala 5.5mm.

1:5 MCD RRV4 Czech limited, 1:5 HPI Baja 5B SS s trochou tuningu - to je minulost, 1:10 Mex-II D-110 version FULL-PRO, 1:10 Axial SCX D90........
http://buggycz.rajce.idnes.cz/

3

protože na FG to celkem drahe tak jsem myslel že vymyslim jinou varianu potřebuju jich 8ks  lol

4

njn to mas od FG za 904,-....... draha sranda z gumy :evil:

1:5 MCD RRV4 Czech limited, 1:5 HPI Baja 5B SS s trochou tuningu - to je minulost, 1:10 Mex-II D-110 version FULL-PRO, 1:10 Axial SCX D90........
http://buggycz.rajce.idnes.cz/

5

ahoj zkus pouzit takove ty gumove manzety jak jsou treba na skodovce na rozdečlovaci na zapalovacich kabelech nebo jeste jak byva na teplotnim a olejovim cidle otazka tak 1ks 20kc

6

jo to jsem mněl na 2WD ale u 4WD ve předu je unašeč schovany v domku,a je kolem něho malo mista.

7

jak velky prumer potrebujes?co treba smrstovaci buzirka na elektro?nebo treba nejaka pruzna gumova hadicka neco jako duse z favorita(kola)

8

no asi koupim origo co mi zbyva .

9

Co třeba ustřihnout prsty z gumových rukavic?

10

Dnes jsem byl v pěti mototechnách a to ve dvou speciálkách jen na Škodovky, bylo mi řečeno že ty manžety nemají a už ani ve skladech se to nedá sehnat.Proto jsem se rozhodl že ty manžety začnu vyrábět,jelikož nejsem blázen abych dal 450,-za 4 kousky gumy.Tak kdo bude chtít tak je tady možnost.

11

Jo tak to ja bych teda zajem mel.

12

Jo tak to ja bych teda zajem mel.

13

Dnes jsem byl v pěti mototechnách a to ve dvou speciálkách jen na Škodovky, bylo mi řečeno že ty manžety nemají a už ani ve skladech se to nedá sehnat.Proto jsem se rozhodl že ty manžety začnu vyrábět,jelikož nejsem blázen abych dal 450,-za 4 kousky gumy.Tak kdo bude chtít tak je tady možnost.

lol  lol  lol

14

Proč ten smích?

15

Ahoj,
ja je kupoval zde,rc-car-online.de,10ks priblizne za 560kc.nepocitaje postovne.

16

já místo manžet koupil vlnovce na lanovody ruční brzdy, vyjde to 100 kč na cele auto

17

Na Hobbykingu mají 6ks za 50kč a i spoštou za 150, jsou to přesně na FG,já jsem je ještě nezkoušel ale brácha je má na Hormanu a zatim držej.