1

Téma: Třebíč a blízké okolí (tipy na plácky pro naše mazlíky:)

ahoj,
dávejte sem prosím tipy, nejlépe i s GPS pozicí nebo odkazem na mapy.cz

tady v TR je pár autíčkářů (elektro i nitro + 1 velký na natural95! smile ), info na mailu místního RCklubu   modely@jb-technik.cz
Já mám nyní Emaxe stříďáka, můžem se domluvit na poježdění přes mail  lahodar@centrum.cz  nebo mobil  776 576 104 smile

enjoy it!

Naposledy upravil: RadekL (02. 07. 2014 20:38:20)

Arrma Kraton 6s 1:8,
BYLO: Traxxas E-Maxx 1:8, Traxxas Summit 1:8,  Axial SCX-10 Honcho 1:10, Tatra na písek handmade smile
Moje reklama;  Tvořím weby levně do 5 tisíc..  www.trebwebdesign.cz

2

Re: Třebíč a blízké okolí (tipy na plácky pro naše mazlíky:)

kopie:)

Milino 20. 01. 2012 21:59:01

Ahoj Vysočino! :-)
dávám dokupy 1:10 Losi Desert Truck. Do jara vyšperkuju a pak - kam vyrazit? :-D
Asi nezbyde než vzít lopatu, krompáč, kotouč a hurá pod barák!!!! ;-)
Losi MiniDesertBuggy 1:18, Losi DesertTruck 1:10

http://milino.rajce.net/Losi_Desert_Truck

BYLO: Traxxas E-Maxx 1:8, Traxxas Summit 1:8,  Axial SCX-10 Honcho 1:10, Tatra na písek handmade smile

3

kopie:)

stverda1 18. 06. 2014 17:23:43

Ahoj, já jsem přímo z Třebíče.
Dráha je zde určena jen na závody a tento rok není volně přístupná. Je to škoda lol

Také mám velkého slashe a chodíme jezdit za pekárnu u Penny marketu a nebo často jezdíme za Třebíči směr na Pocoucov k rybníku Velký Bor.

Můžeme se domluvit a někdy si zajezdit smile

Traxxas Summit 1:8                          Traxxas Slash 1:10 VXL 4x4                          Traxxas Stampede 1:10 VXL 4x4
Traxxas Telluride 1:10 4x4                 Traxxas Rally 1:16 VXL 4x4                           Traxxas E-revo 1:16 VXL 4x4
http://stverda1.rajce.idnes.cz/

4

kopie

RadekL včera 21:05:46

Spongebobik napsal:

Ahojte,
    Jsem z Velkeho Mezirici. Jezdi tu nekdo? Pripadne mate nejaky tip v okoli?

Jakekoli tipy na placky i v okoli Trebice jsou vitane;-)

v TR je pěkný poježdění na násypu u ul. Spojovací, teď je to tam trochu zarostlé, ale jde to
je tam i zatopený kus země, tak do půl metru, se Samcem v pohodě smile

5

ještě jsem si vzpomněl na jeden plácek, kam jsem dřív chodil se Summitem smile
http://mapy.cz/s/aDSA
ul. Sportovní na Brno

6

Vím o plácku ve Starči má to tam koupený pan Krejcar ze Starče a chystá se to tam právě pro RC auta jen nevím zda to bude pouze na závody nebo i volně k dispozici, ale řekl bych, že by nemusel bejt problém domluvit se s ním třeba za občasnou pomoc apod. naposledy jsem tam byl na podzim a už tam nějáký koečky měl nadělaný nyní nevím v jakým je to stavu.

http://mapy.cz/s/bAcV

Reely Air Attack nitro 2WD (zatím)

7

Ahoj moc nevím zda to sem patří, ale je to kolem Třebíče tak snad v pohodě. Zejtra mám v plánu někdy během dne jít zajezdit na tu Brněnskou celkem mě to láká tak uvidím. Když se budete chtít někdo přidat rozhodně nebudu naštvanej mám Air Attack asi tak 2 tejdny tak třeba i něco poradíte.

8

A co přímo v Rudíkově fotbalové hřiště, tam Tě "rádi":D s tím autem uvidí a ještě budeš pod kontrolou policajtů, co měří u hřbitova.
V tom okolí toho moc není kde jezdit, se Summitem je to tam v pohodě, to se dá drandat v každém lese.

Ještě mě napadlo, co někde v bývalém JZD, už přesně nevím, co tam je za plochy.

9

big_smile jo to by bylo hodně zajímavé na tom hřišti big_smile v družstvě je moc  živo tam by to model odnesl. Tajik leda na polních cestách jenže to je zas takový nic moc.

10

lukinc napsal:

..kolem Třebíče.. zajezdit na tu Brněnskou ...

myslíš Brněnskou kde?  TR či Rudíkov?

11

V Třebíči a nakonec jsem přišel na to, že tam je to ještě Sportovní ulice big_smile no hřiště je sice dost zarostlý, ale vzadu je takovej moc pěknej plácek a po dnešním ježdění je tam i dost rozházenej štěrk big_smile

12

Nešel by si někdo s Třebíče teď o víkendu zajezdit ? Kontakt na mě spilkabe@gmail.com . Díky

Tamiya Nitrage 5.2. (3.5 motor) 5.2. je na renovaci

13

Ahoj,
já bych šel.  Co máš za stroj a kam chodíš jezdit?
Jirka

Axial SCX10 - Discovery 3                              Traxxas E-revo 1:16 VXL 4x4              Traxxas Telluride 1:10 4x4       
Axial SCX10 - Jeep Wrangler                         Traxxas Summit 1:16 VXL 4x4                           
http://stverda1.rajce.idnes.cz/       https://www.youtube.com/channel/UCpW2aQ … o4A/videos

14

Ahoj, mám Tamiya Nitrage , takže radši někam dál od domů, třeba parkoviště u Intersparu.... , nebo u bývalé hypernovi. Či poliklinika...

Tamiya Nitrage 5.2. (3.5 motor) 5.2. je na renovaci

15

Ahoj, poslal jsem ti mail wink

Axial SCX10 - Discovery 3                              Traxxas E-revo 1:16 VXL 4x4              Traxxas Telluride 1:10 4x4       
Axial SCX10 - Jeep Wrangler                         Traxxas Summit 1:16 VXL 4x4                           
http://stverda1.rajce.idnes.cz/       https://www.youtube.com/channel/UCpW2aQ … o4A/videos

16

Čaute,
je to sice skoro rok od posledního záznamu, ale přesto to zkouším. Nakoupil jsem nějaké stroje a hledám další lidi na ježdění.
Nějaké nové info o možnostech dobrého ježdění v okolí? Zatím jezdíme všude možně kde se dá.

Team Associated RC8T e-Conversion, 1:8
Himoto Zenit Truggy, 1:10

17

Jak psal Lukinc odkaz na dráhu ve Starči - tenhle:
http://mapy.cz/s/bAcV
... tak dráha tu není. Jen abyste tam zbytečně nejezdili, třeba jako já. Kopečky tam sice jsou, ale roste na nich metrový plevel, hned vedel kopečků je bagr a všelijaký stavební materiál. A pozemek je oplocený.
Takže hledání pokračuje.

Team Associated RC8T e-Conversion, 1:8
Himoto Zenit Truggy, 1:10

18

ahoj Jirko stverda1, jsi tu ještě?

19

mapa plácků v ČR, Vysočina ale chybí..
https://www.robsworld.cz/inpage/rc-stor … rc-people/

20

K využití jménem RC klubu Třebíč nabízím naši off-road dráhu. Je určena pro modely 1:10 nebo menší a to výhradně elektro. Povrch umělá tráva (astroturf). Není zdaleka určena pouze pro závody, jak se píše na zdejším fóru. Je určena pro všechny zájemce o kvalitní ježdění během letní sezóny. Hledáme především lidi se zájmem o trvalejší využívání, ale pokud se někdo chce přijet pouze podívat nebo si to zde vyzkoušet, je to možné, určitě se dohodneme.
GPS pozice dráhy je 49.2255350N, 15.8907133E
Kontakt je rctrebic@gmail.com

21

Ahoj,nějaké nové placky v Třebíči? nejlépe hlína či drobný štěrk

22

lada_h napsal:

K využití jménem RC klubu Třebíč nabízím naši off-road dráhu. Je určena pro modely 1:10 nebo menší a to výhradně elektro. Povrch umělá tráva (astroturf). Není zdaleka určena pouze pro závody, jak se píše na zdejším fóru. Je určena pro všechny zájemce o kvalitní ježdění během letní sezóny. Hledáme především lidi se zájmem o trvalejší využívání, ale pokud se někdo chce přijet pouze podívat nebo si to zde vyzkoušet, je to možné, určitě se dohodneme.
GPS pozice dráhy je 49.2255350N, 15.8907133E
Kontakt je rctrebic@gmail.com

tráva nic moc,já radši jemný štěrk či hlínu,na driftování