1

Téma: Baterie TRONIC/Lidl

čas od času má Lidl ve svojí nabídce nabíjecí baterie TRONIC v různých barvách. Slyšel jsem, že zelené jsou super, ale nevíte náhodou někdo jak jsou na tom ty co nabízejí právě teď  od 3.3.2011? jsou černé a mají šedivé konce.

1/8Kyosho Inferno MP9e+Mamba 2200kv, 1/8 Inferno MP777WC, 1/7 Peugeot 206WRC ve výstavbě  ,Kopropo Eurus EX-10 , Raytronic C60

2

Re: Baterie TRONIC/Lidl

Ahoj ty co teď mají mám a vydrželi mi tak rok teď už je kapacita v háji tak jsem si dal do vysílače lipolku ale za ty prachy dobrý smile

3

Já mám ty černé,už to budou asi dva roky co jsem je kupoval.Ještě pořád je používám a za ty peníze fakt dobrý.Já objednal lipolku do vysílačky  zrovna včera. big_smile

4

Cerne AAA zkouseny v MiniZ. I pro standardni motor se ukazaly prilis mekke a pro pohon nepouzitelne.

5

Tak jsem si koupil 8ks do vysílače za ty prachy když vydrží rok tak dobrý.

A můžu se zeptat co znamená že jsou měkké. Dík.

6

Mají vysoký vnitřní odpor (Ri) Tudíš při zatěži jim klesne napětí. Čím větší proud tím nižší napětí. Měkke baterie mají velké Ri a napětí jím při stejném proudu klesne víc než u tvrdých aku...

7

Nevím přesně který accu myslíš ty, ale já si asi před dvěma leta v Lidlu tkoupil od týhle značky dva velký monočlánky do baterky na svícení a nevydržely vůbec nic.... už když jsem je koupil tak mněly napětí skoro na nule!

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

8

Mám těhle baterek 24 ks. 3x po osmi. Používám je v rádiu na auto a i základní (setové) 2.4ce na eppákovi a drží obstojně a jak bylo řečeno,když vydrží rok... Mám dvoje černý a jedny červený.

Nevadí, že něco dělám pomalu, protože to možná dělám špatně.

9

ja ich pouzivam a vobec ich nesetrim nabijam kedy sa mi zachce a zatial sa drzia dost slusne...ale prestne za tie peniaze su dobre....

10

Ode dneska je zase maji..Asi do nich pujdu a pak kdyztak napisu, jaky jsou..nedavno jsem venku nechal vysilacku pres noc a  nekdo mi vybral vsech 8 eneloopek a tak potrebuju nejakou levnou nahradu sad

Naposledy upravil: sleepyboywalker (06. 06. 2011 10:25:10)

Thunder Tiger Sparrohawk XB 1:10 + HobbyWing eZRun-35A Brushless ESC, Maverick Atom XT 1:18 + D-sys MDD32
Raytronic C12

11

zdarec koupil jsem si v lidl dobíjecí baterie+nabíječku značky tronic a nejdou mi dobíjet,, podle led kontrolek ukazuje defekt.. potřeboval bych poradit... neví někdo čím to je?

12

Pokud ukazuje defekt, neni co řešit. Vrátit a vyměnit. Já ji používám už dva roky a bez problému.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/