Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
puvodne ano,ale neprodaval se ,tak cena sla dolu,neco mezi 6-6500kc...,ale to je jedno....
dle fotek to byl vyrajtovany model....,tomu budou odpovidat i ty dily co tady (modelar) prodava...
Jo, tohle je po dílech i na modelbazaru, uvažoval jsem o tom motoru, na náhradní díly, ale nakonec radši něco ušetřím, kdyby se něco vysralo, jo a přidávám další video, řídil jsem jednou rukou, takže to berte s nadhledem
tohle auto znam do detailu.Zadni parohy jsem nechaval palit vodnim paprskem a ty zadni ramena jsem vyrabel litim do piskove formy.Pet let zpatky.:-):-)
http://petan1966.rajce.idnes.cz/vyroba_alu_dilu/
Naposledy upravil: marder226 (08. 07. 2014 22:34:09)
Umíš stále vyrábět díly ? z alu ? Případně mi řekni cenovou kalkulaci, kolega od kterýho jsem kupoval, to dělá za 60% z ceny nového
uz to nedelam.
MarekRookieRider - už máš výfuk...?
Výfuk dorazil, v pátek to dám dohromady, auto nemám momentálně u sebe, pošlu foto a video se zvukem
Tak a je doma, v pátek bude montáž a test jen řeším uchycení, protože to nemůže vyset na kolení, to by hned upadl...
Jůůů, jak na tebe působí, je to papírák jak tu někdo psal nebo to něco váží.....?
V ruce jsem ho ještě neměl, zítra ho budu dávat na auto, objednával mi to táta, tak to přišlo k němu
Už mi přišel syntetický olej, pro mazla
Chapu to dobre ze to mas olej do benzinu do dvoutaktu ktery byva citit (z vyfuku) ricinem, a ty ho mas s vuni jahod?
Přesně tak, z laufu budou cítit jahody
Jednu jízdu jsem s ním natočil, příjde mi příští týden jetý Mielke výfuk
Už mi přišel výfuk Mielke a přibyl mi ještě jeden motor
Auto připravené na víkend