401

Re: Plzeň

My s kamarádem se spalovákama chodíme do hradiště k řece. Je tam celekm pěkná louka a pěkně to tam lítá přez boudu big_smile
Tu trat v přešticích chcem taky zkusit. Je v plzni ještě někdo kdo má nějakýho spalováka? :-)

402

Čus, já mam HPI Pulse a docela už hledam kde/s kým bych moch jezdit.

403

Jenom pro upřesnění, nemyslel jsem jen spalováky, zajímalo mě jestli třeba jeste někdo nemá taky cf.
Zatim to vypadá že v neděli pojedem zase do toho hradiště někdy odpoledne nebo k večeru. dyštak bych ještě upřesnil čas kdyby byl zájem :-)

404

Aha, tak cf nemam.

405

A ty máš nějaký místo kam chodíš nebo si chodil?

406

Chodili jsme do pískovny v Černicích, ale tam už to zarostlo a hodně se tam drží voda, nebo jsme jezdili do těch Přeštic. Pak se prej dá jezdit na bmx dráze na košutce ale tam jsem byl 2x a pokaždý tam někdo jezdil na kolech.

407

Zdravím. Hledám nějaké místo na ježdění s 1:5 spalovakem. Nebo nějaké nadšence z Plzně a okolí. Vzhledem k tomu, že je to tu nějaké mrtvé, prosím kontaktujte mne na email Bolverker@centrum.cz

408

Zdar a sílu. Pořídili jsme si 1:12 elektro čínu a chtěly by jsme se podívat na nějakou dráhu pro offroad nebo trial. Jezdí se něco v Plzeňském kraji ideálně Nepomuk/Klatovy + 30km.