Re: TRAXXAS LaTrax 1/18 Teton
a jak to jede? jde to vubec uridit ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
a jak to jede? jde to vubec uridit ?
Taky jsem měl trochu obavy, co s tím ten stříďák udělá, ale jezdí to suprově. Už na tu plechovku to jezdilo dobře, ale stříďák to ještě víc oživil a taky by mě nebavilo se zlobit s uhlíkama.
No a když jsem viděl, jak tam nějaký nadšenci (nebo blázni) cpou motory dva, tak jsem měl jasno, že jeden tomu neuškodí.
pak musis dat vedet co na to prevody a ostatni dily....
Na to jsem taky zvědavej.
V nějaké zahraniční recenzi jsem viděl, že diferenciály jsou otevřené. Je to opravdu tak? Chtěl bych to koupit, ale pak by to bylo jen na ježdění po koberci
Tak ne je to hloupost už jsem to na stránkách modelu viděl
Naposledy upravil: slv (17. 03. 2014 08:44:41)
Všechno je krásně zakryté, nemusíš mít žádné obavy.
Prcek dostal chlazení, protože při jízdě po trávníku dostává pěkně zabrat.
Jeste by jsi mohl postnout nejake video, jak ti to jezdi.
Na youtube.com můžeš podívat, jak to jezdí, už tam nějaký videa jsou. Zatím jsem vyjezdil asi deset baterek 2200mAh a jezdí to fakt pěkně.
youtube jsem si uz projel, to je jasne , ale chtel jsem videt jak to fici tobe . dneska jsem se na toho drobka byl podivat v obchode, bohuzel nemeli Slashe 1/16 tak jsem si je nemohl porovnat vedle sebe, ale asi to vyhraje Teton.
Tak jsem to dnes objednal. Doufam, ze to vnuk ocení. Při jeho necelých třech letech o tom nepochybuji Já to snad doplním bez toho, abych autíčko tunil.
Jezdí to pěkně a mě to stačí tak, jak to je. Povedlo se
Jsem Ti říkal, že je to povedený. Já ho honím každej den a zatím super. Tak ať Ti to jezdí.
Tak jsem dojezdil Ne moc velky náraz do tlumiče u spodniho ramene a pístnice lupla v místě, kde začíná závit. Pístnice tvrdá jak blázen. Asi to hoši s tím kalením přepískli.
Průser je, že tlumiče nejsou nikde k sehnání a pístnice samotné se ani prodávat ani nebudou.
Dost mě to naštvalo. Tak jsem to udělal z nerezové dvojky i když zápichy i závity se do tohoho dělaly dost blbě. Nicméně to mám
A co tlumič z jiného modelu? Možná by se nějakej našel. Je fakt, že náhradní díly ještě nedorazily.
Ale každopádně jsi šikulka, když jsi to vyřešil.
Tak se nám odporoučela první poloosa, ale na to, že ho prohání stříďák každý den v trávě, se prcek drží.
Zdravím vespolek, jsem úplnej nováček v tomhle oboru (jinak si občas zamodelařím, ale jen do poličky) a i vzhledem k tomu, že nemám moc volného času, tak jsem si pořídil tohohle prcka na občasné zablbnutí - a ze svého laického pohledu musím říct, že je to super autíčko
A protože jsem nezkušenej, tak se tu radši zeptám - chci si koupit další akumulátor, zatím asi jen NiMH, vyšší kapacitou nepohrdnu, ale asi bych zatím rád vystačil s dodávanou nabíječkou - takže jaký bych měl vybrat?
Předem dík za tipy
Ahoj, na akumulátoru, jaký vybereš moc nezáleží. Všichni dáváme pokud možno s největší kapacitou a hlavně aby se Ti tam vešel. Já tam dávám tyhle http://www.rc-modelar.cz/zippy-flightma … i-pol.html
ale to bys musel mít nabíječku na lipolky.
Ja ti jen poradim nekupuj nimh aku... je to nesmysl... jestli to myslis vazne s tim konickem kup za 1000kc nabijecku na lipo... lipolky koupis je za lepsi cenu a budes mit vetsi vykon...
Tlumiče dorazily na Amain. Cena poloviční než na Astře a přihodím i nějaké drobnosti.
U mě zatím dobrý, všechno drží a prcek chodí, jak hodinky.
jackie: Zdravím měl bych dotaz jaký stříďák jsi tam zabudoval, a ta baterie Zippy 2200 má stejný konektor, nebo se musi dokoupit nějaký spešl pro traxxas. Chci si objednat tohle auticko a tak shaním info a rady
Děkuju
Ahoj, konektor si tam musíš naletovat svůj a combo tam mám tohle.
http://www.ebay.com/itm/Hobbywing-Ezrun … 1175737805
jackie: Auto je skvělí, jen sem si ho užil pár hodin už podruhý během čtrnácti dnů na reklamaci s motorem.....netočí se. Tak sem zvědavej kdy mi ho vrátí teď. Každopádně sem si už objednal ten motůrek z odkazu od tebe. A než přijde,chtěl sem se zeptat, je to složitý namontovat? A naprogramovat? popřípadě nějaký rady pro nezkušenýho. Moc děkuju.
Ahoj, montáž je jednoduchá, programování rovněž. Budeš muset ale počítat s větší spotřebou poloos.