1

Téma: O´donnell v ČR?

Ahoj, dotaz zní, znáte ještě někoho v u nás, kdo jezdí s O´donnellem? Rozšíření komunity by se hodilo a zjistit, že jsme unikátní anomálie zase potěší smile

Jinak firma vznikla v r. 1992 v usa, jako rodinná záležitost, nitráci jistě znají z výroby prý opravdu dobrých směsí a svíček. Modely dělají 3, v nezměněné podobě už asi 4 roky a to verzi buggy Z01B, ´´factory´´ verzi Z01B SG a z ní vycházející truggy Z01T.

Naše modely mají původ samozřejmě ve státech, na ammainu, poté putovaly na Trutnovsko, aby tam odjezdily závod a dostaly se do našich dobrých rukou:-) V Kolíně máme Z01T a Z01B a jelikož je v záloze naštěstí dost dílů, tak z buggy se pomalu stává verze SG. Jízdní vlastnosti jsou neklidné, dle vyjádření zkušenějších, avšak well good builted.

Aktuálně a trvá to už půl roku je problém s díly, kdy se rozhádali s výrobcem na jehož jméno si ovšem nevzpomenu, a zatím stále hledají. Zprávy o obnovení se zatím ukázaly jako liché. Že by skončili se nebojím, ptž ve státech je to opravdu populární model. Pro zajímavost v r. 2007 stál podvozek 1000usd, na zač. roku 550usd....

A ještě intro video od samotného Steva O´.: http://www.youtube.com/watch?v=-mFVHrrAfRk

Naposledy upravil: Jelass (11. 11. 2011 00:02:00)

2

Re: O´donnell v ČR?

Ahoj
Ja mám taky O´donnella . Je to buggy
big_smile:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

AGAMA EVO A8 zatím .. ,Maverick Scout Rock Crawler  ,  http://www.rc-offroad-trutnov.cz/  ,

3

TO Jelass: Tak a máš po srandě, už nejsi vyjímečnej :-) Takže já s Duratraxem teď budu větší exot :-)

Přátelé vracím se na můj původní nick Dovi

4

Dovi, v klidu, kopeme za stejnej tým smile Dovi, ty jsi jedinej v ČR nebo myslíš na fóru?
Nyklas vítej :-) A koukej dát do podpisu naše stránky :testpo:

Naposledy upravil: Jelass (27. 11. 2011 00:09:04)

5

Na foru určitě a v čr možná... Máme tady dva kousky pro rekreační jízdu, ale jezdí to hezky. Hlavně ta truggy EXT2. Za 100 dolarů i s poštou dost slušný auto. To druhý je verze DT, bylo trochu dražší 140 + kuličkový ložiska, ale ten vzhled je super. Mělo trochu problém s diskama kol, ale udělal jsem hliníkové.

Naposledy upravil: Dovi5 (27. 11. 2011 00:55:38)

6

Ty duratraxy vypadají dost hezky, aktuální cena DT modelu na Towerh. 160usd. Vypadá to na opravdu rekreační jízdu, ale jako vypadá dobře, jen mi přijde až dost plastovej, nepraská nadměrně něco? Ikdyž, jestli to nemáte předělaný na bl, tak to zase taky rychle nelítá. Ale i tak za těch 5000kč nevypadá zle.

7

Když jsem to DT kupoval, tak stálo 150 a já měl ještě tu jejich klubovou slevu, takže 140 a neplatilo se tenkrát to DPH a dolar byl za 17. Takže cena s poštou byla 2800. Na stříďák je už předělaná a plasty netrpí. Jen se uplně nesmyslně lámaly disky kol.

8

No, a jsme o rok dál už je to za dvojnásobek prakticky, není to hezké? :-)

Díly se tady asi moc nekonaj, viď?

Naposledy upravil: Jelass (28. 11. 2011 00:26:09)

9

Díly tady nejsou vubec a nejsou ani moc v evropě, ale zatím se nic kupovat nemuselo. Akorád kastli, ktereu mi rostřelil jeden šikula s 1:5...

10

Díly tady nejsou vubec a nejsou ani moc v evropě, ale zatím se nic kupovat nemuselo. Akorád kastli, ktereu mi rostřelil jeden šikula s 1:5... Ale to už jsem tak trochu OT. Kdyžtak je tady založené vlákno o Duratraxu http://www.rcauta.net/forum/topic18927- … text2.html

11

Dobrý video, i to od Tebe, jako fun car why not :-) Nebo myslíš, že by se to dalo brát jako sct rwd?

Jinak jestli to je OT určuju já, když jsem téma založil, hi hi hi big_smile

12

DT je spíš čistě fun car. Na vážnější použití bych nedoporučoval. Ale ta EXT2 by se dala použít i na nějaké nižší soutěže. Firestormum by dokázala zatopit.

13

Tak jsem si taky pořídil starší O´donnell, dle obr. prošel rukama dvou výše uvedených:) a hledal sem díly a našel jen divně vypadající nabídky na eBey. Kdyby jste někdo věděli kde na toto auto něco koupit, pište.

14

Ahoj, od koho jsi to kupoval, z Kolína nebo jich tady běhalo víc?