Téma: jak nastavit podvozek
prosím o radu jak nastavit podvozek 1/10 myslím odklony tvrdost a výšku a podle toho na jaky povrch jezdím v tělocvičně a na asfaltu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
prosím o radu jak nastavit podvozek 1/10 myslím odklony tvrdost a výšku a podle toho na jaky povrch jezdím v tělocvičně a na asfaltu
Podival jsem se do kristalove koule abych zjistil jaky mas podvozek, ale ta me poslala do ....
Podival jsem se do kristalove koule abych zjistil jaky mas podvozek, ale ta me poslala do ....
LOOL
Ale moje koule mi řekly že to bude nějaký Academy
no jen tak se to tezko rekne kazdy ma jiny styl ja treba ladil podvozek na asfal 4 zavody a to me radilo asi 5 lidi ael nakonec sem to naladil sam kvuli memu stylu
Ono taky zalezi jakej mas motor ......... se slabim motorem (pomale jizde) se spatne nastaveni podvozku neprojevi tak rapidne jak se silnym.
Alespon to je moje zkusenost.
Ono taky zalezi jakej mas motor ......... se slabim motorem (pomale jizde) se spatne nastaveni podvozku neprojevi tak rapidne jak se silnym.
No to zní celkem logicky Já se ale přimlouvám aby zde někdo zkušenější mohl lehce naznačit vhodné (dobré) nastavení pro předek / zadek.
No to zní celkem logicky Já se ale přimlouvám aby zde někdo zkušenější mohl lehce naznačit vhodné (dobré) nastavení pro předek / zadek.
Co se treba inspirovat tady: http://forum.teamxray.com/xsheets.php
Na teamxray sou setapy různých jezdců na tratě, které jeli.
Mám X-ray T1 FK 05 a pořád mi v zatáčkách ustřeluje zadek.
Nevím už co stím,můžete mi poradit?
chtelo by to abys uvedl co mas jak nastavene
WOOOW! Díky za odkaz :!: :idea:
NOa tak jak koukám na kouzelné setupy, tak mě napadlo zda-linemáte někdo taky odkaz na stránky s nastavením mého podvozku: TS-4e SPORT V2, aneb THUNDER TIGER (nějak nic nemůžu objevit ). Podělte se prosím
Zadní nápravna: Výška 6mm,sbíhavost 2°, downstop 1mm,odklon 2°,pružiny super měké,průtok oleje v tlumičích na 1 dírku,diferenciál středně tuhý
jezdím volnoběžku
Ještě zapoměl olej mam 30ku
No tak si dej pevnou osu, a otevř plně zadní tlumiče... My už bez pevný osy ani nevyjíždíme.. 8)
Ale kdybych chtěl zůstat u volnoběžky?
zadek co nejmekci
Jedinej důvod proč volnoběžku? ale jinak jak říká Tomáš. Zvětši zadní sbíhavost a neřekl jsi jaký máš pneu a kastli. A jaký ještě šasí.2-2,5mm?
Take off 27 a měké vložky vzadu i vepředu. kastle Mazda 6.šasi 2mm. Volnoběžku už jezdim dýl a nevim jestli bych si zvykl na brždění.
Hele tak toho se neboy. Tím, že si dáš solidku docílíš toho, že bude auto hodnější a sem tam budeš moct i zabrzdit. To, že si nezvykneš brzdět si jen myslíš stačí si dát tři baterie a naučiš se to!!
Dík za rady, zkusím a uvidím.
čau sem zacatecnik a tak bych mel takovou otazkou:co je to volnobezka?jak se auto chová když jí mam a kdyz ne?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.