1

Téma: Drift alebo Monster truck?

Zdravim vsetkych,
uz odmalicka som tuzil po rc aute ale bohuzial az teraz som sa konecne prepracoval (aj financne) na to aby som s tymto hobby mohol zacat. velmi zaujali MT a drift cars. CO myslite ze je pre zaciatocnika vhodnejsie?
Rozmyslam dost vazne nad kupou drift package nasiel som na jednej UK stranke
http://www.modelsport.co.uk/?CallFunction=ShowSpecification&ItemID=24618   ale tak sa mi zda ze tam to ponukaju aj s karoseriou narozdiel od www.yokomousa.com. Kedze predpokladam ze sa budem tomu venovat dlhsie a intenzivne nie je lepsie pre mna kupit samostatnu rc supravu a k tomu od yokomo podvozok bez rc supravy? vdaka

2

Re: Drift alebo Monster truck?

Zdravim vsetkych,
uz odmalicka som tuzil po rc aute ale bohuzial az teraz som sa konecne prepracoval (aj financne) na to aby som s tymto hobby mohol zacat. velmi zaujali MT a drift cars. CO myslite ze je pre zaciatocnika vhodnejsie?
Rozmyslam dost vazne nad kupou drift package nasiel som na jednej UK stranke
http://www.modelsport.co.uk/?CallFunction=ShowSpecification&ItemID=24618   ale tak sa mi zda ze tam to ponukaju aj s karoseriou narozdiel od www.yokomousa.com. Kedze predpokladam ze sa budem tomu venovat dlhsie a intenzivne nie je lepsie pre mna kupit samostatnu rc supravu a k tomu od yokomo podvozok bez rc supravy? vdaka

na driftovanie ti ale staci aj bezny podvozok, driftovacie packy Yokomo su bezne podvozky kde sa da nastavit geometria a sucastou su mozno navyse len drift pneu, ale inac tam nevidim rozdiel.To aby ti auto driftovalo, je len vec geometrie a pneu.

Co ale viem urcite, tak kup take auto na ktore zozenies dieli!! Pises po slovensky ale neviem o tom ze by na SK niekto predaval a dovazal Yokomo...

3

som zo svk, ale momentalne s m v irsku tak som myslel objednat to z anglicka ale ako viem tak jak cesi dovazaju nieco z yokomo, a cez net by sa to mohlo dat objednat aj na svk ci nie? co myslis oplati sa kupovat ta rc suprava samostatne ak by som v tom chcel pokracovat myslel som na pr taky Graupner XS-6 Synthetizer apod.

4

podla mna sa to oplati...

Yokomo dovazaju cesi,ale to ze to dovazaju neznamena ze maju kompletny sortiment nahradnych dielov na sklade,vsetko je na objednavku (pockas si na kazdu suciatku par tyzdnov) a pocitaj s tym ze nieco stoji postovne atd.
A bude ta to dost otravovat ked budes potrebovas suciastku za 50 korun a postovne bude stat 500 korun, viem o com hovorim... aj ked cesi su blizko, stale je to problem, posta na dobierku na sk neposiela, roby to len sluzba PPL za cca 490,- CZK.
Druha moznost je poslat prachy na ucet,ale kedze cesi su za hranicami, tak banka si strhne 300,- Sk za medzinarodny prevod + ceska banka este nejaku 100,- za prijatie...

Ono sa to nezda,ale napr. ja kupujem veci skoro kazdy tyzden, proste vzdy sa najde nieco co treba, bud spotrebak ako gumy, pastorky, ozubene kolesa az po klasikce ND. A urcite by ma otravovalo cakat na to tyzden alebo aj viac (yokomo je na objednavku, mozes cakat minimalne mesiac kym to pride vobec) a este aj platit cca 500 za dopravu...

to je len moj pohlad na vec.

5

Yokomo je driftérská specialitka a vážně se s tím driftí skvěle. Základní náhradní díly jsou skladem (ramena, šroubky, pastorky, klouby). Nutno říct, že při driftu toho moc nerozbiješ - jezdí se pomalu - za půl roku jsme nerozbili na 3 autech ani jednu věc...

Jinak na RTR pozor. To co dostáváme do ČR jako RTR je úplně na houby - nemá to kuličkové diferáky, nemá to olejové tlumiče a nemá to ani nastavitelnou geometrii a sbíhavost!!! Vřele doporučuji koupit stavebnici a k ní elektroniku zvlášť. Stejně je lepší si to sestavit sám.

Ale jinak jak píše kolega, tak já být tebou - ze Slovenska, tak kup X-RAY Racer a k tomu Yokomo kola a nějakou super Yokomo Drift karoserii, která obsahuje i luxusní chrom výfuk a budeš v klidu. Cena je defakto stejná a díly na slovensku seženeš jakékoliv ihned.

6

vdaka moc za rady pozriem sa po tom xray, ale budu tie vlastnosti na drift aspon podobne ako ma yokomo myslim podvozok je mozne u xray nastavovatelna zbiehavost, odklony apod.?
a posledna otazka co hovorite na tu Rc supravu graupner XS-6 Synthetizer, je velky rozdiel oproti XR-6? dikes

7

prosim vas cez aky internet shop kupujete xray produkty, myslel som ze sa da najst nejaka slovenska stranka ale jedine co som nasiel bola ich medzinarodna/usa stranka to fakt nemaju pre svk este nieco ine alebo kde sa mam obratit ak mam zaujem o kupu ich produktov????

8

nikto sa neozve sad

9

a daj se ty Yokomo nekde tady koupit?? a da se s nima jezdit i normalne bez driftu??

10

jj,da se snima jezdot bez driftu,je to normal ní onroadovej podvozek,akorát že ma drift kola a nastavení pro drift,ale když sundáš drift kola a přenastavíš to tak mužeš jezdit i normálně

11

Ahoj
Jaký DRIFT podovozek je nejlepší ? Přečetl jsem zde že tedy firma YOKOMO a zajímá mne tedy který ten podvozek z jejich nabídky je ten nej.
Chtěl bych začít s DRIFT autem. Tak hledám informace jak na to.

Díky