1

Téma: Komprese motoru

Ahoj,

mám dotaz, chystám se koupit HPI Baju 5B již ježděnou. Jak prosím poznám, na prvni dojem ze startování a z jízdy, že je motor ok a má spravnou kompresi. Po kolika táhnutí starteru by měl chytit?

Předem děkuji za Vaše reakce.

gog

HPI Baja 5T 27ccm  l  HPI Savage X  l  SPEKTRUM DX 3r

2

Re: Komprese motoru

Při startování se to asi nepozná to nevím, ale nejlíp to odzkoušej že s ním budeš jezdit co nejvíc na plnej ca 5 - 10 min aby se pořádně ohřál, při teplim motoru by se závady měly projevit, většinou začne chcípat a za tepla nejde nastartovat když je špatnej výbrus, ale můžou to bejt i gufera nebo kroužek což stojí pár kaček, ale konkrétní věc se takhle asi nepozná.To pak jedině rozborka.

3

Děkuji moc za reakci, každá rada pomůže... tak uvidím, jak se rozhodnu... smile

4

vem za startovaci snuru a zvedni cele auto do vzduchu.jestli to protoci motor a auto zustane na zemi,je ten motor po smrti.

hormann HT3v3

5

takze kdyz to chytnu za snuru a zvednu a pujde to i s autem, tak je to ok? smile
a myslis tim motor po smrti, nebo jen na vymenu krouzku a gufer? ci pak uz i vybrus? smile

6

Taky záleží kolik je v benzínu oleje.. já ho tam ted mám moc tak startuji víc krát... big_smile taky jsem kupoval Baju už jetou a když mě ji předváděl tak nešla nastartovat vubec protože byla v háji hlava motoru big_smile

HPI Trophy 4,6, HPI Baja 5T

7

Tak jsem ji poridil... smile zitra jdu zkouset... smile:):)

8

Tak jezdí? smile

HPI Trophy 4,6, HPI Baja 5T