1

Téma: Maverick Strada TC evo

Ahoj všichni,objednal jsem si tenhle model a chci se zeptat jestli s tím někdo máte zkušenosti,chtěl bych zkusit drifty,ale nic profesionálního nebudu zkoušet,spíš jen na rekreační zaježdění,zvolil jsem to auto proto,že se mi líbí podvozek,modely HPI v této cenové relaci mají třeba podvozek pevný z linky,což jsem nechtěl.... děkuji za názory   http://www.rcking.eu/cs/on-road/37854-m … g-car.html

2

Re: Maverick Strada TC evo

Buď v klidu, vybral jsi dobře. Na začátky ideální auto, velmi odolný a s levnými díly. Na závodění to samozřejmě není, ale pro zábavu stačí. Tuning víceméně nemá smysl, (vyjma pohonu) když tě to bude bavit, našetři si na lepší auto.

3

Re: Maverick Strada TC evo

dělám od malička cca 20 let plastiky a celkem už mě to omrzelo,asi do 18ti let jsem dělal tanky bojovku,pak to přešlo na rally legends a teď se věnuju amerikám vše 1:24 a 1:25,ale když už mám všechny ameriky co se mi líbí cca 30 kousku big_smile tak chci zas zkusit něco jiného a hlavně ty plastiky stojí taky solidní ranec,hlavně ty ameriky,protože to málo kde jde sehnat,s tímhle si alespoň zablbnu,jinak moc děkuju za odpověď....:)