Téma: Nabíjačky,Baterky ?! - Traxxas E-revo 1:16 VXL Brushless
Ahojte, príjemný večer prajem, mám pár možno primitívnych alebo začiatočníckych otázok...
Pred pár dňami mi dorazilo už spomínané E-revo 1:16 VXL Brushless , a ako správny majiteľ tohoto autíčka,
som sa rozhodol že si ho budem strážiť ako oko v hlave, a starať sa oňho ako o malé dieťa...
Kedže som začiatočník moc sa do toho nevyznám a preto by som potreboval radu od vás (skúsenejších),
ktorý už majú dačo najazdené..
Ako prvé je baterka - Kedže nechcem "každý mesiac" kupovať nové baterky, myslím si že bude rozumnejšie
ak si kúpim kvalitnejšie ktoré už niečo vydržia, tak sa vás chcem opýtať či by ste mi vedeli poradiť pri ich výbere,
samozrejme chcem dosiahnuť väčší výkon aj sa dlhšie pohrať s autíčkom preto budem voliť Li-Po batérie.
Druhá je na rade nabíjačka - Ďalej by som sa chcel opýtať na taktiež s tých kvalitnejších nabíjačiek pre Li-Po batérie,
bolo by dobré keby mala 2 nabíjacie sloty , aby som mohol nabíjať zároveň obidve batérie...
Zimné príslušenstvo (sneh) - Videl som na internete článok o tzv. ochrannom kryte pre e-revo bolo to niečo ako oblečenie pre e-revo do ktorého sa "oblieklo" aby do motoru a podobných veci nenatiekla voda..
(Prikladám obrázok) - http://www.mojemodely.cz/obrazky/revoco … over2v.jpg
Ďakujem za prečítanie a dúfam že mi ako začiatočníkovi pri výbere týchto dôležitých veci pomôžete.. :))