Téma: Losi Raminátor - poloosy a klouby
Ahoj, tak jsem tu znovu a s dalším problémem. Při nijak extrémní jízdě - betonové nádvoří a prašná cesta - se mi stalo, ž přestal zabírat předek a z auta byla dvojkolka. To už jsem tu psal. Udělal jsem rozborku a zjistil, že vypadla taková tyčka a váleček v kloubu poloosa - hřídel kola. Navíc ta tyčka zrasovala těhlici kola, takže jsem musel objednat nové díly a opravnou sadu. Potud ok, beru, že se může stát. Opravil jsem a jezdím - a dneska to samé, pro změnu na zadním kole. Úplně totéž. Tentokrát mi tam zůstal ten váleček i červík, takže jsem zjistil, že červík je zakápnutý lepidlem na závity - asi tedy i dostatečně dotažený. Přesto se to uvolní a rozpadne. Takže zase oprava, ale dotaz zní, co s tím? Přeci nebudu po každé hodině jízdy měnit zavěšení kola. Dělám něco špatně, nebo je ten model krám? Nešetřil jsem při koupi, doporučili mi v kamenném obchodě tuhle značku, ale abych řekl pravdu, je to pro mne rozčarování. Kdybych s tím někam narazil, poškodil to sám, neřeknu slovo...Ale tohle se prostě jen tak sype... A přitom to tak krásně jezdí - když to teda jezdí... Tak teď nevím, jestli tomu můžu nějak pomoct, nebo jen čekat, kdy se to zase podělá...