Téma: Losi Raminator - výkon
Ahoj, jsem tu nový a ač jsem prolezl fórum sem a tam, tak nejsem z toho všeho moc moudrý. Koupil jsem nový monster truck Losi Dodge Raminator se spalovacím motorem. Po počátečních potížích se startováním je dneska (po vyjetí cca 8 nádrží) vše ok a startuju i jezdím v pohodě. Model jezdí poměrně svižně, rychle, akceleruje... potud je všechno OK. Ale jelikož nemám možnost srovnání, nevím jestli je všechno, jak má být. Zdá se mi totiž, že na to, že jde o 4x4 není výkon v terénu až tak přesvědčivý. V podstatě jde o to, že rozjezd do prudšího kopečka je problém, motor jde do otáček, ale auto se nedá do pohybu. Také se mu občas podaří uváznout třeba ve vysoké trávě a potřebuje postrčit - nemá snahu třeba hrabat, jen stojí, je v otáčkách musím ho ručně vysvobodit. Prostě si myslím, že by to mohlo mít v tomto směru přesvědčivější výkon. Ale třeba se mýlím a čekám od toho zbytečně moc. Proto bych, než s začnu v něčem vrtat a štelovat, chtěl znát názor někoho zkušenějšího. Jde mi o to, jestli mám hrabat do nějaké spojky, nebo je to zbytečné a bez nějakého vyladění lepšími díly je to prostě normální chování. Předem díky za každý názor...