1

Téma: marder

Prosím Vás, je tu nekdo z prahy, kdo vlastní MARDERA ? toho novýho .. 26ccm motor smile Mám o něj zájem ale rád bych ho videl jak to jezdí, tak sem myslel jestli by si nekdo nenašel chvilku času na ukazku, kdyz pude jezdit smile Prosím ozvete se zatim ahoj. Muj mail:smattoni@seznam.cz

2

Re: marder

Odkud jsi?

3

Bože ja sem debil.. omlouvám se jem z Prahy.. konkretne z Prahy 8, ale sem schopnej dojet kamkoliv.. po praze a okolí smile Předem děkuji. a Ete jednou se omlouvám za zmatek:)

4

AHoj, já jedu teď na víkend do Prahy, mám Marder race 26ccm, takže bych ho vzal, ale nevím kde se s tím v Praze dá jezdit - dráha v kbelích je jen pro 1:8, tam by mě asi s šestkou vyhnali:-)

5

No to je supéééééééééér smile Znáš kobylisy ? smile Je tam kousek BMX dráha, menuje se to Podhájská pole, a tam bysme se mohli projet smile A kdyby se ti to nelíbilo tak muzteme najít nejbližší pole big_smile Ty brdo to bys byl moc hodnej smile

6

Hele chlapi kdy pojedete na tu BMX dráhu, jako třeba v kolik.
Bych se přijel kouknout a vzal bych savika

7

Venca ten pán e mi ete neozval sad neboli sem nenapsal kontakt abych mu mohl treba zavolat takze nevim jestli vubec auto bere a jestli vubec jede do prahy sad

8

Zdravím, omlouvám se, zapomněl jsem uvést kontakt. 602 544 268. Bohužel tento víkend ta Praha nevyšla, musel jsem zůstat v práci. Ale do Prahy jezdím často, takže je možné se domluvit. Obecně - BMX dráhy nejsou úplně to ono, moc skoků. Ten Marder hlavně vynikne realistickým chováním na trati v rychlosti - průjezdy zatáčkou apod. Jasně že skoky k tomu taky patří, ale ne aby tam byly takový ty BMX rolety. Né že byto buggyna nepřeskočila, ale mě to nebaví:-) Ale když by nic jinýho nebylo, tak i BMX se dá. Druhá možnost je přijet za mnou do Olomouce, tam je trať přímo stavěná na šestky.

9

ahoj, no pro me je olomouc ponekud z ruky proptze nemám auto big_smile jako velký auto smile no kdybyste mel cas treba pristi výkend prijet do prahy tak muzete nechat SZ nebo tady v tomhle vlaknu nechat zpravu a já se Vám ozvu.
no ta BMX draha by sla, samozrejme ze nemusíte skakat to ani nechci jen bych rad videl jak to jezdi takze po nakejch rovinkach to urcite pude smile Kdyztak hned vedle je super les. smile Zatim ahoj a tesim se smile