1

Téma: prodleva zpatecky

Zdravim,

dokazal by mi nekdo poradit s problemkem. Mam vysilac spektrum DX3S  a prijimace ve vsech autech spektrum  sr300
Nitra jsou v pohode, ale u elektrik (nejnoveji sem namontoval do mini inferma combo regl nosram shock40 s motorem  micro 370)
mam vzdycky takze nekolika sekundovou prodlevu u zpatecky. Dela mi to i na crowleru se stejnosmernym reglem i na mini infernu kdyz melo stejnosmer, ale dalo se to jeste prezit protoze to byla tak 1,5s  ale u toho stridaku je to nekdy az 4s a nekdy to nejde vubec. Musim popojet dopredu a znovu zkusit zacouvat. Pocital jsem ze je vadnej ten shock40 a chystal se ho reklamovat a on najednou sam pri druhy jizde vyzkratoval baterku i sam sebe. Takze jsem po reklamaci dostal novy ale problem se zpateckou se nevyresil. (setup reglu jsem samozrejme provedl podle navodu)  Nemuze byt teda nejaky bug ve vysilacce.
diky moc za odpovedi

Kiff

2

Re: prodleva zpatecky

a co takhle znovu spárovat přijímač s vysílačkou ? na spektrum nejezdím, takže jenom hádám

Traxxas Summit, Traxxas Stampede, Losi Micro Brushless SCT, Axial SCX10
Futaba 4PL

3

U některých reglů je velmi malá prodleva mezi zpátečkou jízdou dopředu a zpátečkou. Zkus si nejprve pohrát s trimem - pomalu nastavovat tak, až se rozjede auto dopředu a pak pomalu vracet. Pokud ti totiž neutrál padne až do zpátečky, tak vlastně auto v neutrálu brzdí a ke zpátečce se nedostaneš.

Savage Flux HP, 2.4G, E-Revo Brushless, Savage XS SS, Axial Wraith, Latrax Teton,
Night Crawler, TRX-4

4

Prodleva zpátečky je vždy v nastavení regulátoru a nemá s vysílačkou nic společného. Většina výrobců nastavuje dlouhé prodlevy na sepnutí zpátečky. Zjisti, zda výrobce regulátoru umožňuje nastavení doby sepnutí zpátečky a nastav si to. Většinou je potřeba externí programátor.

22 kol, z toho 6 ve vzduchu. 2x Axial, 2x Kyosho, 1x Multiplex, 1x Hacker. smile
Bylo: hodně, hlavně buggyn. smile