Re: AXIAL SCX10
Dočkáte se.... Flux expedition car už se pomalu ale jistě klube.
naše RC kalkulačka Foto Video
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dočkáte se.... Flux expedition car už se pomalu ale jistě klube.
Ríšo, to jsem ale mluvil o vodě, kde se pohybuješ ty, tedy bermůdský troúhleník a jim podobné, bezedné jámy... já jen tak po kolečka, a budete se divit (teda krom Fíka, ten to ví), nenamočil se ani regl, jen lehce servo A Fíkovo mastodonta, jaks to nazval, jsem neukázal záměrně, to se musí pochlubit sám autor a takhle se máte alespoň na co těšit. Jinak poježdění to bylo jooo pěkný, dokonce sněhu jsme užili, ale o tom jindy a jinde
Zdravím a zároveň vás žádám o radu. Tento týden jsem rozebral komplet poloosy a převodovku, protože jsem měl pár ložisek v dost bídném stavu. Objednal jsem nová, vyměnil, když už jsem v tom byl, tak jsem vše dobře promazal vazelínou, aby se voda nedostala kam nemá. Ještě jsem v předu udělal z 3-linku 4-link. Všechno jsem zase složil a po dvou dnech s velkou slávou a ještě větším očekáváním spustil. No a jsem zděšen... Auto má krásný tichý chod, nikde nic nezvučí jak nemá, ale třepe se to jak trakař a strašně sebou cuká. Nejvíc je to vidět v pomalejší jízdě, když jedu rychleji, samozřejmě frekvence kmitu je vyšší... Prosím, nemá někdo ponětí co jsem mohl udělat blbě? Děkuji za každý postřeh...
Musíš srovnat do osy cerviky na kardanech.
Tak jsem po delší době udělal zase něco nového na Rudlákovi. Konečně pořádně svítí, lano v navijáku místo provázku, pořádnej hák... no a když je to MS v hokeji, tak dostal vlajku
Poly máš to nádherně zpracované, není to zbytečně přeplácané všelijakými serepetičkami. Tento expediční vůz se ti povedl na 1*
Ta rampa je domaci vyroba? Vypada to fakt pekne.
Chvili mi trvalo, nez jsem pochopil ty vase cerviky do osy, co jste tu resili. Pak jsem kouknul na auta a zjistil, ze Axial zmenil uchyceni kardanu. Na stary SCX10 mam na vystupu z prevodovky jenom vybrani a neni to proti sobe. Ovsem na novy SCX10 uz je na vystupu dira durch pro cervik a opravdu je to proti sobe. zase jsem o neco chytrejsi.
Jinak ty novy dily v prevodovce jsou z Wraitha, tak to o necem svedci...
Díky chlapy, to mě moc těší, když se Rudla tak líbí . Ta rampa, o které mluvil Ríša, je koupená zde: http://www.mz-racing.net/p8002-fast306- … mm-lights/, ale je upravená (má černý nástřik, na autě je dána vzhůru nohama - to proto, že je uchycená ke kšiltu nad ní a na kšiltu je udělaný spešl kryt, ten je home made ). Jinak zajímavé je, že o těch červíkách není nic ani v manuálu, dokonce jsou v manuálu nakreslené křížem... Co se týká rozdílů v převodovce, tak toho moc nepoznám, je to moje první SCX-ko a mám ho pár měsíců , ale jsem spokojenej.
Jinak ostatní fotky z poježdění po Rudlandu jsou zde: http://poly115.rajce.idnes.cz/2013_05_0 … G_9532.jpg
Jojo, jářku, už jsem to Polymu říkal - že zase Ruda poskočil o třídu nahoru
Tak jsme dnes s nejmenovaným kolegou Fíkem konečně podnikli tu výzvědnou stezku odvahy, no a jak to dopadlo, se podívejte.
Kurda drát, docela se zadařilo, nemámliž pravdu
Jen jsem zvědavej, kdy udělám to moje videjko s mastodontem
To tedy máš . A to prostředí, jedna báseň. Už se tam těším znovu! Neviděl tu někdo toho mastodonta???
Po poslednich 14 dnech jsem chtel zitrejsi sobotu stravit na gauci s vypnutym mozkem. Po shlednuti videa asi mozek necham vypnutej, ale stravim odpoledne v lese. Nebo znate lepsi relax, nez nadherna projizdka s temahle mazlikama?
PS: Na videu je videt mastodont i se soudkem. Tak doufam, ze byl naplnenej tou spravnou tekutinou...
Co do toho soudku dáváš ? To by mě zajímalo
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.