Re: Losi 1/24
A co je to ten exotec?
Losi Micro SCT
Dron DJI F550 NazaM V2 Taranis na ceste... http://wormsnake.rajce.idnes.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A co je to ten exotec?
http://www.youtube.com/watch?v=L44QPRE95cM
http://www.exotekracing.com/micro-sct-t … onversion/
Ahoj losinka me prestala zatacet nezataci na pravo ani na levo. Rizeni nereaguje. To jejich "servo" se ani nesnazi drzet polohu kdyz zahejbu koly servem otocim, tak nema ani snahu hledat polohu servo ani nevrci nedela nic jakoby do motoru serva nesel proud. Prosim zkusenejsi losinkare o rady. Muze to byt vysilacem nebo to bude spiz v aute? Ja vim ze se ptam blbe a ze si to muzu najit muze me nekdo prosim poradit jak provest sparovani auta s vysilacem?
Me se parkrat stalo se ze pretcila ta packa serva nahoru, takze nebyla mezi tema "zoubkama" aby mohla tocit kolama, stacilo jenom otocit spatky aby zapadla a bylo to
Da se servo v Losi Micro SCT nahradit servem standartnim? Je to servo micro nebo mini? Nebo jake?
Je možné u LOSI MICRO 1:24 omezit rychlost (např. na vysílači nebo reglu)? Hledám něco pro děti, bude jim 6 let a chci něco na učení, tak aby to hned nerozmlátili v plné rychlosti.
Pokud vim tak rychlost omezit nejde. Ale na zakladni nimh baterky to jede rozumne rychle a snese to i par narazu v plne rychlosti. Popud s tim nebudou jezdit cilene proti zdi tak si myslim ze to omezeni rychlosti nepotrebuje. (mysleno s nimh baterii)
Auto by melo jit parovat se Spektrum vysilaci a tam uz by si to omezeni mohl navolit.
PS: jakym bezne prodejnym (HK) servem se da nahradit servo v losince?
Zdravím pánové,
tak jsem se stal majitelem starší Losi SCT 1/24 BL, jezdil jsem chvíli a přišel na to, že něco není vpořádku. Oska s pastorkem volně chodí, takže jsem ji z demontovaného motoru vytáhnul, aniž bych sundal čelo motoru. Tak by mě zajímalo, jestli někdo zkoušel ten motor ne-destruktivně rozebrat - mě se to nedaří.
Potřeboval bych zjistit, co se v něm stalo, pravděpodobně je urvaná kotva, taky nevím jak tam ta oska vlastně drží - jenom na kotvě?
Nebo motor rozebrat nejde a mám rovnou koupit nový?
Díky za tipy a rady
Naposledy upravil: Couleen (29. 04. 2013 05:57:15)
čau, tak doufám, že už je tady víc majitelů Losine, moje otázka zní : pokud jste tam dávali lipolky nebo jakýkoliv jiný baterky, jaký používáte konektory ?
gecko mi psal, že používá balanční konektor, ale to si nejsem jistej jestli by moje nabíječka uměla nabíjet, tak bych chtěl nějaký normální řešení. Nikde jsem se nedohledal, jaký konektory jsou ty co tam jsou stock, abych je mohl někde koupit
K nabijecce si udelej redukci ktera privede silove kabely (od nabijecky) na krajni kabely balacacniho konektoru (samce (na strane nabijecky)) a muzes nabijet pouze balancovacim kabelem.
no přibližnou představu jak to má vypadat mám, ale neměl by jsi to někde na fotce, nebo nemohl by jsi mi to vyfotit prosimtě ? díky moc
Tohle je vec kterou hledas... (pro 2S LIPO)
Kdyz se na tohle pozorne kouknes tak si to zapojeni odvodis.
Naposledy upravil: Wormsnake (03. 05. 2013 07:09:19)
super, díky, to jsem potřeboval :-)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.