Téma: AXIAL SCX10
Zdravím všechny příznivce tohoto typu podvozku a jejich nástaveb. Od minulého týdne si dovolím tvrdit, že do této rodiny patřím i já a jsem na to patřičně hrdý! Však posuďte samy...
...ehm, toho bordelu si prosím nevšímejte, dílna je momentálně v rekonstrukci . No, protože jsem koupil auto RTR a od té dlouhé doby (přišlo mi domů před 6 dny) uplynulo spousty času, trochu jsem si ho upravil... Tak v první řadě ho musí někdo řídit, takže prosím přivítejte mého dvorního šoféra, pana Rudlu (někteří ho už asi znáte ze ságy "Rudla čeká na model")...
Takže po panu Rudlovi se nám to trochu rozjelo, autu jsme daly nová kola (Bead lock), naviják (ten zatím není nainstalovaný), plachtu, která dle mého nemá chybu (dělala ji manželka, tak musí bejt krásná ). Zatím poslední úpravou byly tlumiče, které nejsou olejové, ale vzduchové. Po prvních jízdách je musím pochválit, na autě se vytratilo takové to "modelové" drncání na drobnějších nerovnostech, auto více simuluje jako by samo vážilo 3,5tuny a při přejezdu čehokoli se tak trochu pohoupne. Pokud by jste chtěli vidět více fotek, tady je adresa: http://poly115.rajce.idnes.cz/