1

Téma: Po zahřátí nechce naskočit

Mam takovej problém, když si du zajezdit tak nastartuju hned. Ale jak se projedu a zahřeju ho tak nejde nastartovat, s plinem i bez plinu.
Nechám ho vystidnout tak asi na 50° a startuju uplně v pohodě.
Prosim co stim

2

Re: Po zahřátí nechce naskočit

Jinou svíčku?Teplejší?

3

Mam takovej problém, když si du zajezdit tak nastartuju hned. Ale jak se projedu a zahřeju ho tak nejde nastartovat, s plinem i bez plinu.
Prosim co stim

Nic proti, ale asi máš s češtinou "lehké" potíže.

4

S tou svíčkou bude asi záležet na počasí,pokud je velký teplo,dal bych spíš studenější.
S tím startováním mi to dělá taky,ale už jsem si zvyknul yikes))))))

5

Ať má či nemá problémy s češtinou tak snad svůj problém vyjádřil ne?? já mám pocit, že se ptal proč mu nestartuje auto a ne kde má chyby!!! :evil:
Tohle úplně nesnáším, když někdo naráží na to, že tam má gramatický chyby. Torošku se nad sebou zamysli. Může to být dyslektik a za to co tam napsal vůbec nemůže. Jako kdybys byl TY byl dokonalej!

6

Prosim co stim

Kolik máš nitra v palivu, jaká je teplota po ,,zahřátí", jak je motor starý.
Motor může být přehřátý, může být špatná svíčka atd., zkus studenější, např místo 6 dát 7.

7

mě to dělalo něco podobnýho a vyřešil sem to hlavní jehlou na karbecu

8

Ať má či nemá problémy s češtinou tak snad svůj problém vyjádřil ne?? já mám pocit, že se ptal proč mu nestartuje auto a ne kde má chyby!!! :evil:
Tohle úplně nesnáším, když někdo naráží na to, že tam má gramatický chyby. Torošku se nad sebou zamysli. Může to být dyslektik a za to co tam napsal vůbec nemůže. Jako kdybys byl TY byl dokonalej!

Já jsem tvrdil, že jsem dokonalej? Tak to mi nějak uniklo. Divím se, že se takhle rozčiluješ, jestli se tě to takhle moc dotklo, tak se omlouvám. Raději už do tohoto fóra psát nebudu. Budeš pak spokojen?

9

Já jsem tvrdil, že jsem dokonalej? Tak to mi nějak uniklo. Divím se, že se takhle rozčiluješ, jestli se tě to takhle moc dotklo, tak se omlouvám. Raději už do tohoto fóra psát nebudu. Budeš pak spokojen?

Mě jenom přijde zbytečný na to upozorňovat. Myslim si že každej kdo to čet to zjistil sám. Končim. Dělejte si co chcete já nikoho nechci omezovat. Jenom mi to přijde nevhodný.

10

Prosim co stim

Kolik máš nitra v palivu, jaká je teplota po ,,zahřátí", jak je motor starý.
Motor může být přehřátý, může být špatná svíčka atd., zkus studenější, např místo 6 dát 7.

myslenka s nitrem je myslim na miste. mel sem osobni zkusenost kdy priznaky myho mtooru byly hode podobny tomu co popisuje Vendous.
Hooodne moc se to zlepsilo vic nitrovanym palivem, puvodne sem jezdil 16% titan a pak sem rpesem na 25% Samozrejme i svicka udela strasne moc, je to nejcastejsi problem. spatna nebo unavena svicka.

Motor byl puvodne zabihanej v zime a v lete proste nechtel, chcipal a protestoval.
Nakonec po cteni tun textu v zahranici sem koupil novej motor.

Dnes mam situaci takovou ze mam letni mtoor a zimni motor. Letos sem si povrdil co sem se docetl v zahranici, ze to opravdu ma vliv. Zimni motor jede v zime jako fik ale v lete je na tom spatne. zato ten letni je spokojenej v lete a v zime se mu moc nechce.

Mozna mas podobnej problem. Pokud ne, omlouvam se za spam.

11

JADRO a  XB8R: Uklidněte se hoši. Nemyslím, že by Vendouš byl dysgrafik (dyslektik neumí mluvit - to jen tak na okraj) ale prostě na ten pravopis trochu to...
Napomínám ho, že je plyn s "Ypsilon" vědí i dysgrafici a vy dva toho nechte... :-D

12

Jenom doplnění já tou jsem dyslektik a je to porucha čtení. A ted už vážně dost.

13

Takže všem díky za reakce ale je to jenom moje lenost přemejšlet a prostě co tam padne jestli "i" nebo "y" to neřešim a pak když si toho všimnu tak už je pozdě a v češtině sem hold slabší (hodně slabej)

No a teď k mému problému, jezdím palivo RS 25 svíčku mam R6 teplota kolem 120-135°C teplota vzduchu asi 30°C motor ma najeto asi 10L paliva a je zajížděn v zimně na palivu RS 16 svíčka R4

Jakmile se zahřeje asi 5 min a chcípne tak už nejde natočit, takže skusim obohatit směs a později svíčku R7

14

Jen ještě že dyslektik špatně čte, dysgrafik špatně píše ale já sem jak napsal Salvatore "ale prostě na ten pravopis trochu to..." takže už si budu dávat bacha.

15

Takže všem díky za reakce ale je to jenom moje lenost přemejšlet a prostě co tam padne jestli "i" nebo "y" to neřešim a pak když si toho všimnu tak už je pozdě a v češtině sem hold slabší (hodně slabej)

No a teď k mému problému, jezdím palivo RS 25 svíčku mam R6 teplota kolem 120-135°C teplota vzduchu asi 30°C motor ma najeto asi 10L paliva a je zajížděn v zimně na palivu RS 16 svíčka R4

Jakmile se zahřeje asi 5 min a chcípne tak už nejde natočit, takže skusim obohatit směs a později svíčku R7

ver nebo ne, ja myslim, ze to bude tim zimnim vybrusem. co se presne v motoru deje ti nepovim tyhle drobny detaily jak pracuje zimni vybrus v lete envim, ale nejsem jediny pripad ktery to tak mel. staci vymenit vybrus, zabehnout a mas klid. do ty doby budes furt neco resit jako az dojdes na testy tesnosti vejfuku, karburatoru a ja nevim co vse.

16

při startování teplého motoru musíš přidat aspoň čtvrt plynu!! a jak to naskočí tak hned plyn povol , to je docela normální věc u žhavíků.

Poruchy startování ale většinou začínají signalizovat konec výbrusu.