1

Téma: Loziska

Mate nekdo tip kde sehnat  nejake loziska? V Praze.. Znamy rikal ze to vychazi levneji nez orig od vyrobce a ze povetsinou vydrzi i dele.. kdyztak mi to poslete sokromou spravou at neporusujem pravidla.. Diky moc!

2

Re: Loziska

Nevim nevim jestli vydrží dýl. Já už vozim jedny ložiska originál tamiya asi 6-7let. a pořád v pohodě a to jezdim v prachu škvára, antuka a tak jednou za čas to ofouknu a pořád drží. To já je kupoval za 1300,- na podvozek FF-02 [stejný jako M03] a ted když stojej na TT-01 okolo 500,- tak nevim co řeší. Já jsem si to chtěl taky kopuit někde jinde, ale takhle malý ložiska se dělaly pouze nezapouzdřený a to by ti přestalo fungovat po první jízdě. "už je to pěkná doba od tý doby jsem se na to neptal mohlo se cokoli změnit".
Rozhodnutí je na tobě. Já ti doporučuju originály.

3

Mate nekdo tip kde sehnat  nejake loziska? V Praze.. Znamy rikal ze to vychazi levneji nez orig od vyrobce a ze povetsinou vydrzi i dele.. kdyztak mi to poslete sokromou spravou at neporusujem pravidla.. Diky moc!

Zkus to tady: http://www.tobex.cz/source/cze/loziska.htm wink

4

nevím kde to kdo kupoval, ale já jsem sháněl rezervu na savika a na zonerc maj 4 ks za cenu dvou u prodejce ložisek a navíc nemaj céčkový do motoru a nebo zas nejsou zakrytý tak jak by měly bejt,