Téma: Loziska
Mate nekdo tip kde sehnat nejake loziska? V Praze.. Znamy rikal ze to vychazi levneji nez orig od vyrobce a ze povetsinou vydrzi i dele.. kdyztak mi to poslete sokromou spravou at neporusujem pravidla.. Diky moc!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mate nekdo tip kde sehnat nejake loziska? V Praze.. Znamy rikal ze to vychazi levneji nez orig od vyrobce a ze povetsinou vydrzi i dele.. kdyztak mi to poslete sokromou spravou at neporusujem pravidla.. Diky moc!
Nevim nevim jestli vydrží dýl. Já už vozim jedny ložiska originál tamiya asi 6-7let. a pořád v pohodě a to jezdim v prachu škvára, antuka a tak jednou za čas to ofouknu a pořád drží. To já je kupoval za 1300,- na podvozek FF-02 [stejný jako M03] a ted když stojej na TT-01 okolo 500,- tak nevim co řeší. Já jsem si to chtěl taky kopuit někde jinde, ale takhle malý ložiska se dělaly pouze nezapouzdřený a to by ti přestalo fungovat po první jízdě. "už je to pěkná doba od tý doby jsem se na to neptal mohlo se cokoli změnit".
Rozhodnutí je na tobě. Já ti doporučuju originály.
Zkus to tady: http://www.tobex.cz/source/cze/loziska.htm
nevím kde to kdo kupoval, ale já jsem sháněl rezervu na savika a na zonerc maj 4 ks za cenu dvou u prodejce ložisek a navíc nemaj céčkový do motoru a nebo zas nejsou zakrytý tak jak by měly bejt,
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.