Téma: Mini-Z AWD
Ahoj lidi, našel jsem si inzerát, kde je naprodej čtyřkolka mini-z. Chtěl jsem se zeptat,co si o tom myslíte?
Díky za komentáře, rady, odpovědi.
tady je odkaz: http://www.rcmodels.cz/zbozi/komisni-pr … 5494/dotaz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj lidi, našel jsem si inzerát, kde je naprodej čtyřkolka mini-z. Chtěl jsem se zeptat,co si o tom myslíte?
Díky za komentáře, rady, odpovědi.
tady je odkaz: http://www.rcmodels.cz/zbozi/komisni-pr … 5494/dotaz
Je to hračka u které je hodně dílů jenom chybí jedna poloosa.
A ta cena je taky zajimavá, původně to stálo 0,00Kč a teď za to chtějí 2,700Kč
Naposledy upravil: jackie (06. 02. 2013 11:36:48)
Takže myslíš, že to má smysl za tu cenu??? Já jsem totiž nic jiného ani nenašel.
Naposledy upravil: vacul (06. 02. 2013 18:03:29)
Od MINI-Zetek řízených na frekvenci 27 MHz raději dál. Jsou velmi náchylné na rušení a v některých prostorech je ježdění s nimi pouze trápení.
Užitná cena se dnes pohybuje hluboce pod uvedenou cenou.
Díky za upozornění. A nemáš nějaký typ? Chtěl bych mini-z do bytu. Každopádně si myslím, že s AWD bude doma v obýváku větší sranda než s MR-02. Nebo se pletu? Je pravda, že jsem zatím nejel ani s jedním. Tak bych ocenil nějaké postřehy a rady. Dík
MINI-Zka s technologií řízení 2,4 GHz si většinou drží cenu dost vysoko. Málokdo se jich chce zbavit za "pakatel", i když jsou za cenu přes 3,5 tis. prakticky neprodejné.
Pokud chceš jezdit pouze doma, tak je jedno s čím. Pokud budeš chtít někdy vyrazit na závody, tak AWD není dobrá volba.
Já osobně bych pro doma volil třeba MINI-Z Buggy nebo nějaký "ministroj" pro trial. Tyto modely nevyžadují rovnou plochu a překonávat mírné různé překážky je zábavnější než jezdit po plovoučce sem a tam. Při této volbě se dají sehnat nové sety s technologií 2,4 GHz i s vysílačem do 6-6,5 tis. Pozor, levnější sety vysílač neobsahují a samotný vysílač je dost drahý!
Naposledy upravil: MiKy (08. 02. 2013 16:58:52)
Přesně jak říkáš, lidi to prodávají dost draho na to, že jsou to starší a jeté modely. Aspoň si to teda myslím. Chtěl jsem AWD, protože jsem viděl několik videí, kde Mini-Z krásně driftuje. To se mi líbí. Jeden člověk mi tady nabídl Losi Micro-Short Course Truck 4WD. Má to výhodu, že se s tím dá jezdit i venku. Nevíš náhodou, jak jsou na tom tzhle modelz se spolehlivostí a dostupností dílů, popř. nějaký tuning?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.