1

Téma: short course truck

Mám otázečku jezdí se závody s SCčkama? pokud ano tak kde a jak často. omlouvám se jestli jsem to zařadil do špatné kategorie

LRP S10 Blast SC

2

Re: short course truck

Intertrack Challenge Židlochovice(u Brna),Sv.Jur(SK) a Kvetoslavov(SK)

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/

3

a v čr je jeno jeden??? yikes

LRP S10 Blast SC

4

Stálý závod Shortcourse celoročně snad jen v Rychvaldu (www.rcteamrychvald.cz). V zimě se to snaží zařadit i do dalších seriálů (Lestr, Domanský Brandýs, Mibosport), ale obecně je málo lidí.

My se snažíme SC propagovat, jezdíme přes léto a v zimě se vždy domluvíme a jedeme společně na nějaký závod, aby nás bylo co nejvíc na jednom závodě.

Náš web www.shortcourse.cz

Yokomo, ASSO, LRP, FG, Himoto

5

Ahoj, 17.11. začal Olomoucký pohár (http://www.moraviarcracing.cz/), bylo tam, myslím, 7 SC.

Asso B44, Robitronic Speedstar Brushless 5.5, Robitronic Platinum 7.5, LRP, Nanotech, Hitec
www.rcprerov.wbs.cz

6

zeptam se zalibilo se mi short course ale nitro proc se jezdi jen elektriky? nejak jsem k elektrice neprilnul a byl bych vdecny za kazd zavod s nitrama v tomto okruhu aut dekuji za odpoved

7

Proč se jezdí jen elektriky? Nejspíše proto, že u nás není SC nitro k dostání, kromě snad ASSO SC10GT

Yokomo, ASSO, LRP, FG, Himoto

8

A dost lidí taky asi už pochopilo výhody elektriky...

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

9

prave ze jich je dost losi ,slayer.... jinak nejde u me aspon o vihody eleektriky ale jde me o ten  pekny pocit kdyz si clovek muze   servisovat motor  a hlavne vune  a hluk motoru :-D

10

Podle mě elektrika se jezdí více z toho důvodu, že dnes pořídíš už střídavé combo do auta, které dá mnohdy více než spalovák smile a je to jednodužší na údržbu smile

Bylo: ECX Torment BL, FG Marder, Traxxas SLash 4x4, Serpent Cobra 811 eTruggy
Je: Toyota Hilux MEX Chassis 
http://marekrcrider.rajce.idnes.cz/

11

no ono nekdy i ten elektro motor udela dost hluku...

LRP S10 Blast SC

12

Rozhodně není ani z poloviny hlučnější než spalovák, já jsem kvůli údržbě a hluku jednoznačně pro elektro...

Traxxas E-Revo 1/16 VXL 2,4 Ghz TQi
Himoto EMXT-1
                               RAJČE

13

no ale zas neco do sebe ma ten nitro motor, je to trosku o necem jinym vic si s tim musis"hrat" nez jedes jezdit...

LRP S10 Blast SC

14

grycatko11 napsal:

no ale zas neco do sebe ma ten nitro motor, je to trosku o necem jinym vic si s tim musis"hrat" nez jedes jezdit...

Přesněji řečeno, musíš si s tím víc hrát než jezdit :-)

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

15

SHort course truck - název vlákna smile
chlapi kruciš.....

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video