Téma: short course truck
Mám otázečku jezdí se závody s SCčkama? pokud ano tak kde a jak často. omlouvám se jestli jsem to zařadil do špatné kategorie
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám otázečku jezdí se závody s SCčkama? pokud ano tak kde a jak často. omlouvám se jestli jsem to zařadil do špatné kategorie
Intertrack Challenge Židlochovice(u Brna),Sv.Jur(SK) a Kvetoslavov(SK)
a v čr je jeno jeden???
Stálý závod Shortcourse celoročně snad jen v Rychvaldu (www.rcteamrychvald.cz). V zimě se to snaží zařadit i do dalších seriálů (Lestr, Domanský Brandýs, Mibosport), ale obecně je málo lidí.
My se snažíme SC propagovat, jezdíme přes léto a v zimě se vždy domluvíme a jedeme společně na nějaký závod, aby nás bylo co nejvíc na jednom závodě.
Náš web www.shortcourse.cz
Ahoj, 17.11. začal Olomoucký pohár (http://www.moraviarcracing.cz/), bylo tam, myslím, 7 SC.
zeptam se zalibilo se mi short course ale nitro proc se jezdi jen elektriky? nejak jsem k elektrice neprilnul a byl bych vdecny za kazd zavod s nitrama v tomto okruhu aut dekuji za odpoved
Proč se jezdí jen elektriky? Nejspíše proto, že u nás není SC nitro k dostání, kromě snad ASSO SC10GT
A dost lidí taky asi už pochopilo výhody elektriky...
prave ze jich je dost losi ,slayer.... jinak nejde u me aspon o vihody eleektriky ale jde me o ten pekny pocit kdyz si clovek muze servisovat motor a hlavne vune a hluk motoru :-D
Podle mě elektrika se jezdí více z toho důvodu, že dnes pořídíš už střídavé combo do auta, které dá mnohdy více než spalovák a je to jednodužší na údržbu
no ono nekdy i ten elektro motor udela dost hluku...
Rozhodně není ani z poloviny hlučnější než spalovák, já jsem kvůli údržbě a hluku jednoznačně pro elektro...
no ale zas neco do sebe ma ten nitro motor, je to trosku o necem jinym vic si s tim musis"hrat" nez jedes jezdit...
no ale zas neco do sebe ma ten nitro motor, je to trosku o necem jinym vic si s tim musis"hrat" nez jedes jezdit...
Přesněji řečeno, musíš si s tím víc hrát než jezdit :-)
SHort course truck - název vlákna
chlapi kruciš.....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.