301

Re: Axial EXO Terra Buggy

Jo, s tim zatacenim jsme na tom vsichni stejne smile

Traxxas Summit, Special Ocelwagen
Axial EXO TERRA buggy, Axial Wraith.
Zatím nejlepší bylo EXO

302

S řízením jsem měl stejnej problém,ale dovnitř se mi dostalo jen opravdu málo.Na sníh jsme vytáhli FOFFky no a to je jiný poježděníčko s pádlama smile

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

303

Kluci, kde koupím interiér do Exa? A nejlépe i karoserii. Díky za tipy

Axial Wraith, Traxxas Slash Platinum, Schumacher SXII, LC Racing Buggy

304

Podle mě nemáš jinou možnost než přímo od Axialu...

aXial eXo & scX24

305

blaska.vita napsal:

Kluci, kde koupím interiér do Exa? A nejlépe i karoserii. Díky za tipy

Tomu dotazu moc nerozumim. To prece koupis v kazdem eshopu, ktery prodava ND na Axial. A samozrejme EBay. Nebo jsem to spatne pochopil?

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

306

V cechach zatim nesehnatelny. Nikdo to nema v nabidce a pritom je to skoda

Zatím nejlepší bylo EXO

307

Pánové jak máte vyřešný osvětlení u Exa? Jen ledky? 5mm? Nebo nějaký světelný modul, případně jaký? Díky

aXial eXo & scX24

308

Je to jen otazka Tve zrucnosti a Tve pohodlnosti. smile Muzes si tam dat 5mm ledky sam, zapojeni dle sve volby nebo pouzijes svetelny modul a LED koupis hotovy. jenom zapojit... smile

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL

309

U me to znas z rajcete. 5mm ledky, napajeny z prijimace.

Zatím nejlepší bylo EXO

310

No má představa je asi následující... Chtěl bych 2 režimy, denní a noční. V denním režimu by nesvítilo nic, pouze při brždění brzdovky, no a v nočním by svítila hl. světla, zadní světla na cca 50% svítivosti, která by při brždění zesílila na cca 100% svítivosti - přešla na brzdovky. Přepínat režimy bych chtěl přiřazeným čudlíkem na volantovce... Můžete mi doporučit nějaký jednoduchý modul který by tohle zvádnul?

Kilator napsal:

U me to znas z rajcete. 5mm ledky, napajeny z prijimace.

Počkej, takže ty to máš natvrdo připojený v přijímači, takže neustále jezdíš s rožnutýma světlama?

Naposledy upravil: michal09 (24. 01. 2013 12:58:56)

aXial eXo & scX24

311

Jo, na tvrdo. U baterky to muzu rozpojit a nesviti, sviti. Nejaky modul bych rekl, ze je pro EXO zbytecnost. Akorat budes mit starosti z vlhkosti a hromadu dratu tam, kde uz ted neni moc mista. Predstav si situaci kdy budes sundavat budku a s ni veskere kabliky smile
Svetelny moduly jsou podle meho nazoru dobry na expedicaky.

Zatím nejlepší bylo EXO

312

Souhlas, u tohohle auta je to tak nejak "navic". Ale pokud bys preci jen chtel, tak treba tenhle zvladne hodne muziky za malo penez. smile

313

Však já nechtěl žádnou pojízdnou světelnou šou smile Ten modul v tom odkazu je vážně za babku, by mě zajmalo poštovné smile... Stějně bych převážně jezdil bez světel, jen příležitostně nebo za zhoršené viditelnosti bych je rozsvítil, nicméně myšlenka jen brzdových světel se mi celkem líbí, ale je to asi zbytečně složité. No a když se spokojím jen s ledkama bez modulu, které zapojím na třetí kanál na přijímči, nebude problém to zapínat a vypínat přes volantovku (SANWA MT-4) že?

aXial eXo & scX24

314

Nebude to problem. Bud vykuchas nejaky stary servo nebo to, co pouzivam ja: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … oduct=8833. Jinak z toho  r2hobbies je postovny sranda... smile

315

Tak hosi a ted potrebuju radu. Znamej chce postavit kit EXOuse, ale maximalni bombu. Otazka zni, co tam narvat za elektroniku?
Podminek moc neni, baterky na 2S kvuli velikosti a combo vykonejsi nez je Sidewinder s motorem 3800KV.
Nejaky napady?

Zatím nejlepší bylo EXO

316

Tekin a díly na exo jsem videl krasne na vanquishproducts.com

Kyosho MP9e 1:8 / Axial XR10 / HPI Crawler King 1:10
Orion MR8& 1950kV, Tekin FXR, Novak M2Dig, Orion 4S 6400mAh 90C, Ko propo, Hitec, Futaba 4PK, Raytronic C60            http://rakovi.rajce.net

317

Proc mam takovej pocit, ze v tomto pripade je tou bombou rychlost? V tom pripade doporuc kamaradovi ne tento Axial, ale letadlo s raketovym pohonem. To auto pak ztrati cit, bude blbe ovladatelne a zkazi to celej dojem. Pokud se pletu, jenom dobre. Pak bych mu doporucil regl Castle SW3 a motor stejne znacky. Otacky dle vlastniho usudku...

318

Jo kluci, ja mu to rikal ze to uz bude neovladatelna raketa s jizdou tak na solny jezero smile

Zatím nejlepší bylo EXO

319

Kilator: Já bych dneska dal to, co sem původně zamýšlel, takže motor Tenshock SC 401 (bezsenzor) nebo SC 411 (senzor) + regl Mamba Max. Otáčky 4000 nebo 4600 na 2s... Na tubku je testovanej i v Exu.
Nebo může zkusit, co mám já - osminovej motor Turnigy Trackstar 2650kV + MM. Vejde se, ale naknop a je třeba trošku upravit podvozek a držák. 3S obyč pack se vejde, hardcase ale ne. s 2S si MM moc nerozumí.

Axial Exo Terra, Emaxx Mamba

320

Světla ( 5mm s odporama) mám na tvrdo z baterky přes konektor,kvůli sundavání klece.Svítí pořád,páč se mi to líbí,ze zadu je krásně vidět (hůř vidím do dálky smile )

Motor bych dal maximálně 4600 už kvůli spotřebě.Taky kdo ví co vydrží díly.

321

Tak sem pánové trochu sestříhal pár kousků a doplnil hudbou, něco z toho vzniklo smile

1. Komplet vlastní stavba
2. Přestavba macnuma na SCT
3. Axial Exo - sidewinder SCT 3800kV a 2S lipo smile - http://petan22.rajce.idnes.cz/Axial_Exo_Terra#

322

Čau pánové, je to tu nějaké mrtvé... smile Co vaše Exa? Nějaké nové poznatky?
Já mám musel už řešit výměnu ložisek v zadních kolech a doplnění oleje zadnícho diffu - netěsnil... Ale jinak nebylo ani co, ale je fakt že v tomto počasí se nedá jezdit nejak inenzivně, takže mám všeho všudy odježděných 6,7 jízd...

aXial eXo & scX24

323

Občas jdeme s Michalem pojezdit,ale je porát dost hnusně,tak si raději uděáme pizzu ,kecáme a čumíme na filmy smile

Mám sadu ložisek na komplet výměnu,ale jen čekám na nějakej hliník od TOPCADu a vrhnu se na výměnu a očistu.Jinak jsem s EXOušem spokojenej.už aby bylo teplo,chtěl bych ho vzít na dráhu a trochen pojezdit.

324

Sme chtěli dnes vyrazit s FOFFkama,ale sněhu je kurňa hodně.

No a je votuníno :-D

http://i365.photobucket.com/albums/oo91/CORES-photo/20130222_174019.jpg

http://i365.photobucket.com/albums/oo91/CORES-photo/P2231383.jpg

http://i365.photobucket.com/albums/oo91/CORES-photo/P2231385.jpg

325

Jeste vzpery predniho a zadniho diferaku, par tycek na ram a muzes na to jen koukat smile

Zatím nejlepší bylo EXO