1

Téma: Závody okolí prahy Revo vxl nebo rally

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějakých závodech v okolí prahy

Bud něco kde bych mohl jezdit s revem 1/16 nebo s traxxas rally smile

Díky za každou radu

2

Re: Závody okolí prahy Revo vxl nebo rally

Skutecne se neda nekde kolem Prahy zazavodit?

1/16 E-Revo VXL
bylo: Revo RB TM 323, FG Marder, MiniInferno BL,

3

Ahoj mam 1/16 buggy a taky po necem koukam ale nic moc zatim. Ale napadla me jedna varianta.

Obcas chodim litat s Kitem na smetak do Pitkovic. http://www.smetak.banda.cz/

A je tam okolo parkoviste nevyuzita plocha tak by se mozna dalo domluvit s klukama ze by jsme neco vybudovali. Prece jen na ty mali auta to nemusi bejt nic obrovskyho a s drakama se chodi litat hlavne kdyz fouka. Tak by to treba nikomu nevadilo.

Otazka je jestli se najde dost lidi s lopatama a hlavne s chuti neco vybudovat smile

Losi mini desert buggy 1/18 2wd

4

Jo koukam ze bydlime kousek od sebe tak mozna by se dal najit nakej plac treba u toho Vrsovickyho nadrazi nebo jak se to jmenuje ne?

Losi mini desert buggy 1/18 2wd

5

Ahoj,  mám problém, potřebuji půjčit na závody 26.1.2012  2Ks  AMB čipy. Má někdo možnost mi je za drobný úplatek a samozřejmě vratnou zálohu půjčit.  Jedná se 4. závod Lestr Cupu. Díky za zprávu.

6

Cau, neni problem si je pujcit primo od poradatele zavodu. Tusim za 100,- nebo za 150,-. Napis Strupkovi mejla, at ti ho zarezervuje. Ja jsem tu dobu na horach, tak kdyz nepojede kamos, budu ho mit volnej.

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

7

Oni už bohužel nemají volný čipy. Já ho taky potřebuju a odepsal mi, že má všechny rozpůjčovaný. Tak kdyby náhoudo měl někdo další navíc, tak mi dejte vědět. Moc děkuju