1

Téma: Losi 8ight 2.0 1:8 4wd Buggy a Motor alpha A852.21(3,5ccm)

Zdravim profi modeláře ale i ty co jsou na tom tak jak já.Jsem začátečník který se chce zůčastnit různých závodu mé kategorie nitro 1:8 buggy.Poněvač nechci se jen zůčastnit a zaplnit startovní pole tak jsem se rozhodl řádně investovat do údajně závodního speciálu.Jako lajk jsem dal na info prodejce a rád bych se zeptal jestli tento model s motorem(název v předmětu)byla správná a dobrá investice.Jak motor tak buggy.Dále bych se rát zeptal na co si mam dát pozor a co se rádo kazí,láme.Prosím o radu zatim jezdím na travnatém hříšti a mam docela zasviněné buggy od trávy nepodaří se mi vše perfektně vyčistit,vadí kdyš tam někde zůstane travnatý bordel a co mohu použít na řádné pročištění,uvažoval jsem o nákym spreji,jen nechci použít silikonoví oleje ale jestli exsistuje náký čistič,nebo mě napadlo možná hloupost mohu použít vapku s mírnym tlakem?Dále by mě zajímalo jestli se některé díli speciálně mačou,nakou vazelínou či olejem krom diferenciálu a tlumičů.Jezdim na 25% rapicon je to dobré palivo?Děkuji za info a určitě mi budou časem příspěvky přibývat.

2

Re: Losi 8ight 2.0 1:8 4wd Buggy a Motor alpha A852.21(3,5ccm)

To se ptáš teď,když máš koupeno?
To si měl řešit před nákupem.
2.0 je už starej podvozek,a pokud tě novej podvozek nestál 5tis.,tak je to špatná investice.
Napadají mě alespoň 3 podvozky který bych jezdil radeji než losi.A to jsem Losi jezdil několik let.

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

3

tak to je dobrý podvozek vyšel na 12t a motor na 6t tvrdil že to je novinka.

4

Nepochopil si mě.Tak ještě jednou.
Nebyl to dobrej kup!
Kupovat 2.0 za 12 tis. je hloupost.Je to stará mrcha kterou už dneska nikdo nejezdí.

Předpokládám že to byl ležák na prodejně,kterej prodejce nemohl dlouho nikomu udat,než našel sprominutím blbce,kterej nemá přehled.

Právě že Tě pochopil velice dobře.....

Naposledy upravil: Fik (31. 12. 2012 19:10:07)

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

5

no to netušim ale když porovnám ceny na internetu tak se to schoduje.

6

No jak tady psaly kluci, urcite ses mohl rozhodnout lepe, ale taky hure....je pravda ze to neni zrovna postledni vykrik techniky, ale zas je to kvalitni auto, ktery ti urcite dlouho vydrzi, je docela slozity na nastaveni, ale funguje. Skoda, ze sis neporidil EU verzi, ta funguje trosku lepe, je to takova mensi evoluce. Rozhodne bych se z toho nepodelal...na zacatek super auto, sice za zbytecne moc penez, ale priste uz budes vedet... Ohledne paliva a motoru nevim, jezdim elektro. Na cisteni lidi kolem me pouzivaji tohle:http://www.muc-off.cz/muc-off/produkty/bike/myti-a-odmastovani-1/bike-cleaner-1/1-litr-3/

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

7

Chtěl bych se omluvit za mylnou informaci o typu buggy,jedná se přesně o ten to typ.Losi 8ight 2.0 1:8 4WD Buggy Race Roller ARR(nechci věřit že jsem koupil za tak těšký prachy něco špatného)

8

http://www.rcmodels.cz/zbozi/auta-12846 … roller-arr 

této prodejně jsem to zakoupil)

Naposledy upravil: kouzlo (01. 01. 2013 15:51:32)

9

Ja myslim, ze ti vsichni rozumeli. Dovozce do CR je astramodel. Kdyz predni cesky zavodnik do predlonske sezony jezdil LOSI, 50% vsech lidi v Praze a strednich cechach jezdili toto: http://www.astramodel.cz/cz/katalog/los … 15972.html je to evoluce pro evropske rozbite trate podvozku co mas ty: http://www.astramodel.cz/cz/katalog/los … p6683.html
Jen co vise zmineny zavodnik presedlal k Xray (XB9), jezdi priblizne stejne procento Xraye.

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

10

tak že jsem nekoupil nic předraženého a starého jak jsem se dočetl?

11

Nooooo....asi te zklamu ale jo. Ten podvozek uz davno neodpovida cene. Podvozek se prodava koukam od konce roku 2008, takze nic super novyho to neni. Ale zas na druhou stranu mohl sis vybrat samozrejme o dost hure :-) Uz bych to neresil, proste ho mas a hotovo...blby je, ze jeste budes muset vysypat prachy za palcovy naradi, ale to uz jsi urcite taky zjsitil.

12

Na naučení to stačit bude. Zas je to přeci jen o trochu lepší, než Himoto.

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/

13

nářadí k tomu bylo