Téma: Losi 8ight 2.0 1:8 4wd Buggy a Motor alpha A852.21(3,5ccm)
Zdravim profi modeláře ale i ty co jsou na tom tak jak já.Jsem začátečník který se chce zůčastnit různých závodu mé kategorie nitro 1:8 buggy.Poněvač nechci se jen zůčastnit a zaplnit startovní pole tak jsem se rozhodl řádně investovat do údajně závodního speciálu.Jako lajk jsem dal na info prodejce a rád bych se zeptal jestli tento model s motorem(název v předmětu)byla správná a dobrá investice.Jak motor tak buggy.Dále bych se rát zeptal na co si mam dát pozor a co se rádo kazí,láme.Prosím o radu zatim jezdím na travnatém hříšti a mam docela zasviněné buggy od trávy nepodaří se mi vše perfektně vyčistit,vadí kdyš tam někde zůstane travnatý bordel a co mohu použít na řádné pročištění,uvažoval jsem o nákym spreji,jen nechci použít silikonoví oleje ale jestli exsistuje náký čistič,nebo mě napadlo možná hloupost mohu použít vapku s mírnym tlakem?Dále by mě zajímalo jestli se některé díli speciálně mačou,nakou vazelínou či olejem krom diferenciálu a tlumičů.Jezdim na 25% rapicon je to dobré palivo?Děkuji za info a určitě mi budou časem příspěvky přibývat.