Téma: Elektro 1/5
Ahoj Všichni.
Chtěl bych si postavit, nebo zakoupit model 1/5. Bydlím v takové klidné zástavbě rodinných domů a spalovací motor v autíčku nepřichází moc v úvahu - kvůli hluku a také kvůli náročnosti na čas.
Mám driftovací auto, a toto bych chtěl jako model na kochání a občas ho vzít ven na projížďku a zase se jen kochat jeho propracovaností. Bohužel všechny onroad 1/5 auta co jsem na netu našel byla spalovací - pár speciálů na trial a buggy na eletro, ale já bych chtěl normální silniční auto. Nebo kdyby se dal koupit samotný podvozek s nápravami připravený na vestavbu dílů, bez motoru, a já bych tam vestavěl vlastní motor. Zkoušel jsem si na netu poskládat podvozek ze samotných zvlášť nakoupených dílů, ale samotné díly se prodávají většinou tunningové za spoustu peněz a vyšel by mě minimálně na 30t, což mi přijde na mé využití jako úlet...
Také zvažuji koupi druhého 1:10 auta na občasné ježdení na asfaltovém parkovišti se synem - na kterém bych si mohl prohodit kola na driftování, ale abych do toho neulít zbytečně moc - mladej se zatím učí. Nemusí být v sadě vysílač s přijímačem, ty mám plonkové. Napadlo mě něco jako Sparrowhawk VX (líbí se mi kastle Fordu GT).
Díky za rady a nápady,
Ryo