1,426

Re: Volné Crawlení na Jihu Moravy :-)

Jo to by šlo. Na zítra (neděli) jsme s Mikabrem domluvili sraz v lomu ve 14,00 tak se stav taky.

1,427

jasnačka ve 14:00 jsem u brány!

1,428

Michale dej sem foto a videjo z dnešního poježděníčka smile

1,429

Ctěl jsem dojít, ale bohužel jsme dojeli domů z výletu až okolo páte, hádám, že tou dobou už jste byli na cestě domů.

1,430

jde se dnes jezdit???

1,431

no koukám že to tady tepe! Půjde se někdy jezdit?

1,432

mechwarrior napsal:

no koukám že to tady tepe! Půjde se někdy jezdit?

Neboj, půjde. Pokud bude o víkendu slušně, tak já bych šel. Zkusím nadhodit nějaký termín ke konci týdne.

1,433

Pokud počasí vydrží, tak jsme s Mikabrem domluveni na tento pátek (20.5.) na 17,00 hodin do lomu na Hádech. Přidá se někdo?

1,434

Narazil jsem na tenhle naviják spešl pro summita:
http://os.3racing.hk/products.php?products_key=3897
Máte to už někdo namontovaný?

1,435

Ahojte všichni, mám v planu udělat si crawlera přes zimu na ježdění. Tak abych nebyl s technikou pozadu, s čím dnes jezdíte- zda vůbec jezdite?
Tomáš

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

1,436

Nazdar Tome,
pořád se ještě jezdí, ale svoláváme se přes SMSky, protože je to podstatně rychlejší a snažší. Jezdilo se většinou v pátek a v neděli odpoledne podle počasí a počtu zájemců. Minulý pátek jsme to už ale oficiálně zapíchli, protože na vysíláčkách už mrznou prsty:)
Posílám ještě SZ.

1,437

Já už jen doufám, že se jaro přiblíží rychleji, ty mrazy mně štvou. Byl jsem zkoušet crawlingový model pro kolegu v těchto mrazech, ale to se fakt nedá. Mrznou nejen ruce, ale už i baterky.

1,438

Zdar, bude zitra nekdo na Klajde? Dva nove Summity hledaji spolecnost.... ;-)

1,439

Pokud bude v neděli 22.4. rozumné počasí, tak by se mohlo jezdit od 14.hodiny v lomu!

1,440

Zdravim vsechny sem z jihlavy a neni problem se nekam priblizit nebudete nekdo jezdit tenhle vikend dnes bych mozna jel do znojma kanos ma ples nebo sobotu kdybyste nekdo sel