Re: Volné Crawlení na Jihu Moravy :-)
Jo to by šlo. Na zítra (neděli) jsme s Mikabrem domluvili sraz v lomu ve 14,00 tak se stav taky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 56 57 58
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jo to by šlo. Na zítra (neděli) jsme s Mikabrem domluvili sraz v lomu ve 14,00 tak se stav taky.
jasnačka ve 14:00 jsem u brány!
Michale dej sem foto a videjo z dnešního poježděníčka
Ctěl jsem dojít, ale bohužel jsme dojeli domů z výletu až okolo páte, hádám, že tou dobou už jste byli na cestě domů.
jde se dnes jezdit???
no koukám že to tady tepe! Půjde se někdy jezdit?
no koukám že to tady tepe! Půjde se někdy jezdit?
Neboj, půjde. Pokud bude o víkendu slušně, tak já bych šel. Zkusím nadhodit nějaký termín ke konci týdne.
Pokud počasí vydrží, tak jsme s Mikabrem domluveni na tento pátek (20.5.) na 17,00 hodin do lomu na Hádech. Přidá se někdo?
Narazil jsem na tenhle naviják spešl pro summita:
http://os.3racing.hk/products.php?products_key=3897
Máte to už někdo namontovaný?
Ahojte všichni, mám v planu udělat si crawlera přes zimu na ježdění. Tak abych nebyl s technikou pozadu, s čím dnes jezdíte- zda vůbec jezdite?
Tomáš
Nazdar Tome,
pořád se ještě jezdí, ale svoláváme se přes SMSky, protože je to podstatně rychlejší a snažší. Jezdilo se většinou v pátek a v neděli odpoledne podle počasí a počtu zájemců. Minulý pátek jsme to už ale oficiálně zapíchli, protože na vysíláčkách už mrznou prsty:)
Posílám ještě SZ.
Já už jen doufám, že se jaro přiblíží rychleji, ty mrazy mně štvou. Byl jsem zkoušet crawlingový model pro kolegu v těchto mrazech, ale to se fakt nedá. Mrznou nejen ruce, ale už i baterky.
Zdar, bude zitra nekdo na Klajde? Dva nove Summity hledaji spolecnost.... ;-)
Pokud bude v neděli 22.4. rozumné počasí, tak by se mohlo jezdit od 14.hodiny v lomu!
Zdravim vsechny sem z jihlavy a neni problem se nekam priblizit nebudete nekdo jezdit tenhle vikend dnes bych mozna jel do znojma kanos ma ples nebo sobotu kdybyste nekdo sel