1

Téma: Trophy

Zdravím, mám dotaz: Mám trophy 3.5 a když chci nasát benzín- zacpu výfuk a přitlačím na startér, tak se palivo v hadičce ze začátku teče správným směrem, ale pak se zastaví a těsně před motore zůstane vzduchová bublina, a když tlačím tím autem na startér, tak ten startér to startovací kolečko prostě neutáhne.Co s tím? Děkuji moc za rady, Adam

Hpi Trophy 3.5 buggy

2

Re: Trophy

Prvni vec mas otevreny karburator kdyz nasavas palivo? a druha vec moc nerozumim "kdyz tlacim tim autem na starter" nemas to uz pak prechlastane? je tam moc paliva a je obtizne aby jsi otocil klikovkou...

3

Karburator otevreny mam. Kdyz zatlacim tim autem na starterbox, tak se roztočí to gumové kolečko na starterboxu, ale takové fialové kolečko, který se má roztočit pomocí starterboxu, se neroztočí. Zkoušel jsem i povolit žhavicí svíčku, ale fialové kolečko na autě se roztočí jen ztěžka.

Hpi Trophy 3.5 buggy

4

To "fialove kolecko" pokud oddelas svicku by melo jit otocit rikou!! Odkud jsi?

Yokomo b-max2 v2, lrp
Yokomo BD7, socwagen ekoverze :-) , stock lrp
Sanwa MT-4

5

Z Prahy5. Když povolím svíčku, jde otočit trochu fialové kolečko, a pak jen ztěží, a pak zase lehce. Bohužel nejde palivo nasát.

Hpi Trophy 3.5 buggy

6

Nevim co je ztezi ale pokud tam neni svikcka, melo by to jit lehce, pri nasazene svicce by to melo jit hure (rukou). Musi to mt kompresi..

Yokomo b-max2 v2, lrp
Sanwa MT-4

7

Jezdil jsi s tim motorem uz, nebo je novy?
Jde o to esi je motor zabehnut, nebo jestli dlouho nestal bez promazani treba

Naposledy upravil: Smoog (27. 10. 2012 18:52:45)

Yokomo b-max2 v2, lrp
Sanwa MT-4

8

motor je zabehnut, uz ho mam dlouho, ale rok jsem nechal odpočinout. Po roce jsem ho nastartoval párkrát, ale ted uz mi nejde nasat  palivo.

Hpi Trophy 3.5 buggy