Také pěkná sbírka! No, je jasné, že cena modelu někde znát být musí.
A také je jasné, že srovnávat model Protech třeba s Xrayem, Hobaem, atd... určitě nelze. Mě jde jen o to, proč zbytečně kazit těmto začínajícím modelářům radost. Myslím si, že pro začátečníka investice i 15000kč (model + rádio a nějaké ty nezbytnosti) je ažaž. Až časem zjistí a vyrovná se s cenami závodních modelů, tak potom, jestli bude chtít dál pokračovat, určitě každý sáhne po pořádném vozu.
PS.: Já sám jsem zastáncem toho, že se vyplatí koupit pořádnou kvalitu(za vyšší cenu), mám to štěstí, že pro mě není problém koupit si drahý model, jenom ještě nevím co vůbec chci jezdit a tak nechci kupovat skvělý drahý stroj, který mi bude za měsíc ležet v garáži, kde mi leží už dva modely. Co se týče kvality s Vámi souhlasím, jen se musím zastat těch co méně kvalitní model už mají a nebo prostě na lepší finančně nedosáhnou. A myslím si, že čím víc je modelářů mezi námi, tím je to lepší. A né, že se budem dělit na dva tábory-ty co mají kvalitu a ty co mají sráče.Zdravím všeci co propadli tomu to koníčku.