Téma: Moravská Třebová, Svitavy, Mohelnice,Lanškroun
Zdravím všechny,
chtěl jsem zeptat jestli někdo nejezdí v těchto lokalitách? Třeba i sám nebo na nějakém plácku za barákem v lepším případě na upravené trati.
Bylo Traxxas Stampede 4x4
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím všechny,
chtěl jsem zeptat jestli někdo nejezdí v těchto lokalitách? Třeba i sám nebo na nějakém plácku za barákem v lepším případě na upravené trati.
Ahoj. A odkud jsi? Ja jsem ze Svitav a taktez patram..
Doufám že další chlapi z tohoto okolí ještě přibudou!!
To opravdu nikdo nemá z tohoto okolí rc auto?
Tak nikdo nevlastní v okolí Moravské Třebové, Svitav atd.. rc offroad model? Vím o slušných místech k zaježdění !! Určitě by tam šla i vybudovat jednoduchá dráha.
Ahoj, ja jsem z Mohelnice a nyni bydlime ve Svitavach. Offroad model doma nejaky mam. Neni na to sice moc casu, ale sem tam si jdu zajezdit na Cilhelnu ve Svitavach.
Od 11.8.2012 je ve Svitavách nová off road dráha pro elektro modely 1/10 trening vždy ve středu od 17.00
Jo, na cihelne vyrostla pekna draha! :-)
ahoj, jsem ze Svitav, mám čerstvě 1:5 CarbonBrake benzin 30kubíků.
hledám parťáka, který by mi pomohl auto nastavit, domontovat, poradit co dokoupit. Jsem vozíčkář a bez parťáka to nedám...
Honzi
zdravím,každou středu pokud je pěkné počasí jsme na cihelně.Není problém se stavit,určitě ti poradíme a pomůžeme.Já měl carbona,tak nebude problem s radou.
Naposledy upravil: safard (15. 10. 2012 17:09:20)
Schazite se stredy, i kdyz je chladneji a zrovna neprsi?
Naposledy upravil: Smoog (15. 10. 2012 19:44:11)
Jinak Honzi, pekny web, to je tvoje firma?
Na cihelne je i velka asfaltova plocha, tam carbona muzes urcite taky potahnout a ladit
OT
mám Carbona z XXX 1:5 monster, teď mi pomáhá Martin Zvára, dává to dokupy a ladí na mou pultovou vysílačku. Mám od úrazu horší ruce a auto jezdím na pultovku a ne volantovku...
Naposledy upravil: Tomecek (17. 10. 2012 06:54:34)
Scházíme se pokud neprší a je obstojné počasí na ježdění.Pokud bude alespon troch teplo tak tam určitě budem.
Jsem z Mohelnice a s Bráchou máme každý Traxxas Slash 2WD se střídavými pohony. Já mám navíc nové šasi, chuckworksrc, takže závodní úprava. Kde jezdíváte? Na té cihelně? Je to tam pro Slashe?
Zdarec borci, jezdí ještě někdo v okolí Lanškrouna atd?
Zdarec Česká Třebová. Někdy bych zašel. Zatím mám 3 baterky, takže spíš jen tak povozit. Arrma Senton 4x4
Naposledy upravil: TomisRC (11. 11. 2023 20:48:50)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.