Re: LOSI Mini 8ight 1:14 4WD Brushless RTR
Losinka je na cestě, ale nevím jaké baterie zatím jsem koukal a našel jsem tuto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … uggy_.html
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Losinka je na cestě, ale nevím jaké baterie zatím jsem koukal a našel jsem tuto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … uggy_.html
Včera mi dorazila losina a mám k ní pár dotazů
1. Je normální že za jízdy v malých otáčkách vydává auto velmi podivné zvuky
2. Kolik jste měli nářadí, já mám jeden imbus klíč na kola a ještě dva na nějaké matice atd. ptám se protože jsem narazil na nějaké šrouby které nemůžu povolit žádným nářadím
děkuji za reakce
losinu mám už devět dnů tak sem napíšu nějaké dojmy, na asfaltu je s autem celkem nuda ale na prašný cestě je to o hodně vetší sranda, asi budu muset koupit nebo udělat nějkej kryt na kola a na ozubený kolečko, protože jsem musel vyndavat tři kamínky, jeden byl zaseklej mezi ozubeným kolečkem a differákem a další 2 by v kolu spur se mi už trochu ohobloval.
Naposledy upravil: rc kajman (11. 08. 2012 09:04:12)
Jojo to je velký problém losinek. Co se týče nářadí, tak mám jen dva imbusy a a takový ten kříž na matice.
Tak kolik nás letos bude v zimě jezdit závody?
OT
Naposledy upravil: Tomecek (28. 09. 2012 12:37:37)
OT
Naposledy upravil: Tomecek (28. 09. 2012 12:38:02)
OT
Naposledy upravil: Tomecek (28. 09. 2012 12:38:40)
Ahoj, mám v plánu pořídit si tuto buggy, budu kupovat bazarovku která vypá opravdu hezky...na co si mám dát pozor ? Děkuji za každou radu
Zdravím pánové, chci se zeptat, zda ještě tenhle model žije a jestli ho někdo ještě má, tak jaká je s ním (ne)spokojenost.
Díky
No a jelikož se nikdo nehlásí, tak jsem si ji pořídil, jak se říká na blind. Doposud jsem měl s Losinou jen špatné zkušenosti a proto jsem se snažil tuto značku ze své hlavy vymazat.
Chtěl jsem si původně koupit XRAY M18T PRO, ale prodejce mi to rozmluvil a doporučil mi tuhle Losinku. Po přečtení tohoto vlákna a různých dostupných recenzí, kde je toto auto vesměs chváleno jsem to risknul.
Doposud jsem velmi mile překvapen.
Ahoj, mám tohodle prcka s Corona DS329HV. Řešíte někdo nějak problémový origo servo saver?
Ahoj. aký používate olej do tlmičov, akú hustotu? dik
Viete mi poradiť ako sa nastavuje lipo ochrana pre použitie lipolky? ide o verziu s esc dynamite fuze DYN4840WP, nie je tam žiadne tlačítko ako na starších esc,neviem najst manual na toto esc, diki moc.
Ahoj kluci, tahle mala potvora jezdi dabelsky, neni dobre ji podcenovat.. na zavodech to pojizdi desetiny a plnohodnotne to s nima bojuje. Mensi hmotnsot a rozmery kompenzuje plnym plynem ! Vzdycky na ni koukam z otevrenou pusou, jak to dokaze vubec jezdit na offroad draze.. Za me palce nahoru;)
Dobry den chci se zeptat zda tady ještě někdo jezdí tento model popřípadě trugi? Má otázka směřuje k nastavení. Plníte diferenciály olejem nebo jen vazelinkou? Popřípadě jakým olejem. Moc děkují za odpovědi.
Ahoj, žádný olej. Diferáky jsou z výroby lehce máznuty, což postačuje.
A jak nastavuješ svornost diferáků?
Nevím sice k čemu Ti to u tak malého modelu bude, ale pokud ho chceš slespoň trochu uzavřít, naplň ho hustou vazelínou.
Ok děkují máš ještě nějaké poznatky jak ji vyladit?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto Losinou ve verzi Desert Buggy?
Má doma někdo tuto losinu ve verzi desert buggy? Jaký je průměr kol?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.