1

Téma: Motory TENSHOCK

Chtěl bych Vás poprosit o radu s tímto motorem
http://www.ebay.de/itm/Tenshock-Brushle … 4d04d38386

Je vhodný do T3R a myslíte že by byl konkurenceschopný? 5200 znamená že je to jako 5,5 LRP apod?

Díky

2

Re: Motory TENSHOCK

Motory Tenshock se hodne jezdi v nemecku, osobne neznam. tech 5200 jsou ot/min a prijde mi to docela dost. Volil bych nekde kolem tri tisic otacek (cca 13,5T), pokud nechces, aby Ti to ustrelilo pod rukama. smile

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

3

Díky za odpověď, tak na reglu pujde urcite vykon stahnout, ale tady maji vsichni kolem sami 5,5 a 6,5 motory tak abych jim vubec stacil a cena za komplet je si myslim super..Jen se mi zda, ze ten motor je trochu delsi nez normalne, abych ho tam vubec dostal. A Taky nevim zdali bude mit regl stejnej konektor jako muj přijímač od sanwy. Díky.

4

5,5T motor je dost rychlej, ale samozrejme neni problem. Konektor z reglu do prijimace urcite pasovat bude, kabely k baterce si upravis.

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL

5

Akorát koukam, že má dýlku 63,0 mm a měl by mít 54,0 mm. Tak teď nevím vůbec..

6

Protoze ten Tebou vybranej motor neni do desetiny ondroada, ale pro offroad. Je vykonejsi a az pro 4S, proto je vetsi.

7

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … _ESC_.html

podezřele podobný regl

8

Tohle combo je pro short course, motor je delší a průměr osy je 5mm. Do TC-čka patří jiný, asi nejrozumnější bude, když řekneš na jaký účel bude auto sloužit, myslím drift, okruhy nebo jiný. Jestli jsi rozhodnutý pro závody, je dobré zjistit kde můžeš jezdit a jaká tam mají pravidla. Pak na základě svých zkušeností s řízením můžeš volit kategorii a pohon.

9

To já vše vím, potřebuju set do T3R pro okruhy abych stačil u nás přemotorovanym karam. Máme vše otevřené, takže to je jedno..Ale dávat přes 6 tis za motor a regl se mi fakt nechce. Teď jsem ještě našel Speed Passion 5,0..

10

No to je pak tezky. Chces stihat tem nejlepsim autum, ale nechces do toho dat adekvatni penize. Ale to je presne ono, i ja jsem dal za regl a motor 6 tacu. Neni to jenom o vykonu, ale tak o kvalite...