Téma: Kde a jaké pneu 1:10
Ahoj všem. Potřeboval bych na 1:10 nalepené mechy s diskama na venek. Můžete mi poradit prosím nějaké dobré a kde je koupit, nějak se mi nedaří je najít. Děkuji.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj všem. Potřeboval bych na 1:10 nalepené mechy s diskama na venek. Můžete mi poradit prosím nějaké dobré a kde je koupit, nějak se mi nedaří je najít. Děkuji.
Moc díky..mě se to nějak nedařilo najít a hlavně nevím co funguje..
Jestli je potřebuješ na tu formuli, tak to bude trochu problém. Asi budeš muset modelařit, aby jsi tam něco dostal.
Sice se ozývám asi pozdě, ale je třeba upřesnit zadání:
kola jsou různá podle typu auta(pancar, formule ,gt , klasika 12 unašeč)
kola jsou různá podle toho kde jezdíš(venku , vevnitř-koberec)-máš napsáno venek
kola mívaj různé tvrdost (musíš rozlišit 4wd 2wd)
Pokud to chceš na blbnutí u baráku , zajímalo by mne , jaký máš důvod pro mechy.
Začíná letní sezóna onroad a chtěl bych se zeptat jak poznám jaké jsou nejvhodnější mechy na asfalt pro 2WD, respektive jakou tvrdost mít u sebe na závodech. Nejsem onasis, abych vozil od každé šíře jinou tvdost. Jde mi spíše o to, jaké se používají nejčastěji. A případně jakou značku doporučujete. Mám podvozek Tamiya F103GT.
Začíná letní sezóna onroad a chtěl bych se zeptat jak poznám jaké jsou nejvhodnější mechy na asfalt pro 2WD, respektive jakou tvrdost mít u sebe na závodech. Nejsem onasis, abych vozil od každé šíře jinou tvdost. Jde mi spíše o to, jaké se používají nejčastěji. A případně jakou značku doporučujete. Mám podvozek Tamiya F103GT.
Mám pro Tebe špatnou zprávu,tvrdost pneu se mění mimo jiné i podle teploty.s 1 párem předních a 1 párem zadních nevydržíš.Většinou ráno 30 vzadu kloužou a odpoledne jsou i 35 moc měký.Vpředu 37 , 40 , 42 podle toho , jak auto zatáčí.
Máš vpředu i vzadu 12 unašeče?v tom případě neděláš rozdíly mezi kobercovými a asfaltovými.Nejraději mám pneu Shepherd, např přední SH10F37 (tvrdost 37) zadní SH10R30(tvrdost 30) podobné jsou pneu Xceed
Chystáš se do Sokolíku?My se tam taky ukážeme , ale asi ne na všech závodech.Jen nevím , jestli GT nebo LMP2
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.