Téma: Reely Ice Land 2.13Kw
Tak je to můj první nitro model vůbec takže zkušenosti žádné, ale jsem sním spokojen pár jízd proběhlo auto je v pořádku a na to, že jsem uplný začatečník jsem udělal už tohle.. Jinak auto z bazaru musí se dát trošku do kupy..
Jinak děkuju moc za rady a tak kdybych náhodou potřeboval a taky, že jednu hned budu potřebovat... Mam setrvák a nedrží tam tak jak by měl prostě vypadavá a drnčí a sjiždí se jen půlka a je celý na křivo dám fotky..
No něco k autu... Je tři roky staré je to mé první takže mi stačí Reely snad tak špatný není.. Stál mě 3900Kč se vším co potřebuju krom baterek a benzínu teda no.. Takže cena slušná auto jezdí, ale nevím asi to bude že mam moc bohatou směs, ale do otáček a výkon má až když se trochu zahřeje ze začatku ani netáhne a nevijede ani maly kopeček.. No poladím ale budu rád za rady a kdyžtak kdyby ste mi sem mohli hodit stránku s díly dal bych tam klidně i převodovku ze savage mě je to fuk hlavně at mi vydrží aspon rok at se naučím a pak pujdu do něčeho asi jako je HPI Savage XL nebo Apache no ale už jedině nitro nebo natural. Tak ted nějaké fotky...