2,001

Re: TRAXXAS E-maxx 3905 - nový model

V tom případě neváhej reklamovat.  Pokud nejsou svině tak by jim měl stačit regl a motory. Malej příměr:  párkrát jsem už reklamoval nabíječku či handsfree dodanou s telefonem a nikdy po mě nikdo nechtěl abych jim tam nechal i telefon, ikdyž by asi mohli.

E-RevoBL, Futaba 3PM 2,4G, Neu1515, eZRun80A, Savox, Full RPM          http://sejny.rajce.idnes.cz/
Revo, GT3B, Ofna Picco .26MAX Savox HV Brushless servo, 2s LiPo RX, Full RPM  Revo je prostě nej smile
Savage FLUX XL Brushless

2,002

Mě to naštěstí s regulátorem nic neudělalo. :-) ... ale stejně ho musim vyměnit kuli stříďáku, takže bude na prodej ;-)    a to kombo teda radši najdu nový, kdoví co bude mít bazaroví už za sebou...

E-Maxx 16,8V NiMH. titan 775. TQ 2,4Ghz.

2,003

ted sem našel jedno combo o kterym sem nikdy neslišel http://www.rcmodelymipa.cz/lrp-combo-ai … rem-p20949 není ale 180w nějak málo ?? zas tolik tomu nerozumim, ale viděl sem i 2KW na 150A regl...  takovýhle comba hledám kuli penězům ,,, kdybych vydělával, tak se nerozhoduju a jdu do mamby :-D

2,004

Tohle je kombo do desetiny, to nemuzes dat do Maxxe. Jeho zivotnost by pak byla velmi kratka... wink

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

2,005

tak to nic no :-/ .... ale ted mě napadla ještě jedna alternativa :-)  máte někdo zkušenost s titanem 775 v maxxovi ?? ten by ho měl utáhnout v pohodě, a summitáři si na něj ani moc nestěžovaly ( ne jako na 550-ky v maxxovi ) a pokud vim, tak je taky na EVX-2... ale z fotek je patrný že má ten motor 4 dráty, to se jako zapojí na evx všechny 4 ? jako kdyby tam byly 2 slabší motory ? no a až po prázdninách jak budu vydělávat tak pudu do střídáku...

2,006

To si myslím že nemusí bejt špatná alternativa,pač ten zvládá lipolky krásně smile narozdíl od těch titánu,přesně jak říkáš všechny 4 draty zapojíš na ten regl smile
a až našetříš tak bych koupil toto combo smile http://viewitem.eim.ebay.cz/HOBBYWING-X … 63781/item

Je: E-firestorm,yokomo dib 2
Bylo toho hooodně smile
http://pavlos12.rajce.idnes.cz/

2,007

Titan 775 má větší průměr pláště než Titan 550. Bude zavazet převodovka a pastorek nedosáhne na spur.

E-Maxx,  E-Revo VXL, 1/16, Tiger Crowler, 1/16, Slash 4WD, 1/10, Ansmann- Macnum,
Buggy TeamC Jekyll Race 2WD 1:10

2,008

to jo no ...  a nevíš náhodou jakej má přesně průměr ? (nikde sem to nenašel)  ten 775 by měl mít velkej krouťák, a taky je maxx o něco lehčí než summit, takže kdybych dal takový pastorek aby to dosáhlo, tak by to třeba taky mohl ukroutit né ? ... větší spur se už nevejde.

2,009

http://www.youtube.com/watch?v=IEXfHDAIOMM

Latrax Teton
bejvávalo E-Revo, E-Maxx

2,010

pěknej návod ;-)  aspoň vím že to jde.  tahle úprava bude stát něco přes 1000 kč (motory gt 550 který nevydržely moc dlouho by stály 600,- )  to je pro mě v tuto chvíli reálný, doufám že to pojede líp a že taky chvíli vydrží :-D

2,011

zdravim kolegy se stejným koníčkem:) po nějaké době bych se rád poradil s někým zkušeným ohledně řízení. V tomto mega topicu jsem se dočel o "plném oložiskování řízení". Už mám vybrané potřebné díly a rád bych si nechal poradit ohledně serv... nepotřebuji nic špičkového:) za rozumnou cenu rozumné zlepšení oproti standartním tra2056... předem díky za Váš čas a za rady. Lukáš

2,012

Čauvec,a chceš jedno nebo dvě serva? a rozumná cena je pro tebe kolik?

Naposledy upravil: pavel1 (21. 06. 2012 14:46:26)

Bylo toho hooodně smile

2,013

dostal jsem uz nejake rady.... lepsi je pry jedno servo a dostal jsem tip na Futubu S3306... kazdopadne chci udelat to plné oložiskování řízení...

Servo vyjde kolem 1100Kc s postou, levnejsi jsem nenasel....

nebo mate nekdo levnejsi alternativu?:)

2,014

Kejmi> No tak to nevím jestli se ti tam vejde sad protože origoš má tyto rozměry:
SPECS: Length: 55mm (2.17')
Width: 20mm (0.79')
Height: 42.3mm (1.67')
a Futuba Velikost: 66 x 30 x 57 mm

Bylo toho hooodně smile

2,015

Vejde se ti tam Hitec 7755, pripadne 7954(to jezdi kamos v maxxovi)

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

2,016

tak ohledne toho rozmeru serva jsem vubec nepremyslel:) dmnt no.... kazdopadne dikec za upozorneni... Nastuduju tedy 7755 a 7954... kazdopadne ve finale to bude mit lepsi vlastosti nez stavajici 2056 od traxxasu? (síla, rychlost) a jeste by me zajimalo zda ho utahne regl xerun 80A ktery ma BEC hodnoty 5,75V 3A, nebo musim nejak upravit zapojeni?

Naposledy upravil: Kejmi (22. 06. 2012 08:35:15)

2,017

Tak rozhodne, to se vubec neda porovnat...oba to pouzivame na zavod monsteru a i tam je to v pohode pouzitelny.

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

2,018

kde pripadne koupit? na cz e-shopech se mi jaksi nedari najit... a rozdil mezi temi servy? jak to je s napajenim? z xerunu mam BEC 5,75V 3A...

2,019

Kamarad kupoval to 7954 MG u Pecky v Praze. Jinak ja jsem kupoval to 7955 TG v LestrModels po dlouhych diskuzich ohledne 5% slevy. Mam mambu regl a v truggy(kde mam stejne servo mam xerun 150A)

2,020

Takze tento tyzden sa mi vratil emaxx z reklamacie s tym ze bola zamietnuta na zaklade toho ze som vymenil koncovky na EVX2. Nasledne som pisal do Traxxasu a odtial mi to potvrdili aj oni. Nieje mozne menit koncovky ako to tu niekto prezentoval.
Takze upozornujem aj ostatnych Traxxas zamieta reklamacie pri vymene koncoviek.

Mail od traxxass:

Hello Marcel

No replacing any of the connectors on any of the electronics will void the warranty on them. 

Regards,
Ryan
E-Revo Brushless  zatial mierny tunning, E-Maxx Brushed stock zatial,  Blade CX2 - na predaj
Moje albumy: http://psychx.rajce.idnes.cz/

2,021

Tak jedině ty konektrory vrátit.
Pochybují, že to poznají, pokud to dělá profík.
Já na svém revu jedu s redukcí a asi to tak i nechám během záruky. Díky za info.

Savage Flux HP, 2.4G, E-Revo Brushless, Savage XS SS, Axial Wraith, Latrax Teton,
Night Crawler, TRX-4

2,022

problem je ze vratit to uz nepojde nakolko mam tie kable uz kratsie a taktiez mi to uz vratili cize to nebudem moc ani opat reklamovat s tym ze by tam boli povodne konektory.
a ak ti mozem odporucit tak pouzivaj redukciu. ja to tiez lutujem. nakolko mi odisiel aj regulator(odpalil sa v nom doslova kabel) a zhoreli oba motory naraz.

E-Revo Brushless  zatial mierny tunning, E-Maxx Brushed stock zatial,  Blade CX2 - na predaj

2,023

Já mám své revo s mambou a traxxas upozorňuje, že si reklamaci mám řešit s Castlem. Současně se ovšem pohybuji profesionálně ve výrobě elektroniky a tak vím, že je to boj. Trošku sï užívám to, že jsem uživatel. Beru jako sport, že kolegy mohu potrápit, ale ne moc. Naproti tomu pokud se píše u elektroniky, že je to od-do, tak já to NIKDY neprovozuji v poloze do, vždy od.
U redukce zůstanu, jen jsem u konkurenčního auta přepájel konektrory a založil ty původní deany.
Skoro bych řekl, že mohu podepsat stanovisko, které tady prezentuje Sejny (mohu-li si dovolit si ho parafrázovat) - Čína není špatná a jediné, co odlišuje "značky" od "neznaček" je servis (a cena). Pokud "značky" někoho vyjebou (s prominutím) při reklamaci a záruka je jen kus hadru, tak je pak lepší jít do "neznačky". Tam záruku taky nemám, ale vyjde mi to na polovic. To, že se vše vyrábí ve stejné fabrice je jen úsměvný bonbónek.

Savage Flux HP, 2.4G, E-Revo Brushless, Savage XS SS, Axial Wraith, Latrax Teton,
Night Crawler, TRX-4

2,024

plne suhlasim. to ze je to amerika a je to kvalitne som si neni az taky isty a za tu cenu sa daju kupit aj lacnejsie veci v porovnatelnej kvalite. Momentalne mi ponukli v obchode 2 motory a regulatov vo zvyhodnenej cene 158€. za to z HK kupim brushless. 2 motory a dva regularory (jeden set do nahrady.) turnigi star a ohlasy su nato celkom dobre takze asi pojdem do toho radsej ako do povodnych

2,025

PsychX

Tvoje reklamace mi připomíná praktiky českých obchodníků, kdy se výměnou konektorů vymlouvají na uznání reklamace... Neuvědomují si však, že je na jejich straně dokázat, že vyměna konektorů byla důvodem např. shoření regulátoru... Naše právo bohužel je natolik složité, no ono není tak složité, ale je tak špatně vykládané, že si každý dělá co chce.... Pokud máš čas a chuť se soudit, tak se i v našem Kocourkově dočkáš svého práva.... To, co Ti odpověděl prodejce z Traxxasu je smutné, zřejmě se "náš" fenomén dostal do světa... Naštěstí fungují i slušní výrobci, jakým bezesporu nejen Castle je, že ti regl nebo motor vymění za "paušální" poplatek cca 70USD prakticky bez udání důvodu...Ono se ani není čemu divit, vzhledem k výrobním nákladům.... Osobně mě mile překvapil i Hobbyking, pošta odsud do 200,-Kč, dvakrát jsem jim posílal i zmíněný Trackstar 150A na reklamaci a bez problémů i po půl roce vrátili peníze formou kreditu na účtě.... A jak to NEJEN u číny bývá, kolega jezdí Trackstar druhou sezónu a že to fakt nešetří, tak dalším dvěma vydržely prakticky jen pár hodin.... S mojí Mambou jsme výkonem nastejno, "jen" má díky nižší účinnosti motoru vyšší spotřebu a víc "topí", ale za ty prachy drží....