1

Téma: MCD Racing

Čaute uvažuji o koupim MCD Racing buggy, chtěl bych vědět ještě co nejvíce informací, klady, zápory a jakou buggy nejlépe od nich koupit? Děkuji

2

Re: MCD Racing

Zdravím, a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s doděláním tzv. mezinádobky, která vyrovná tlaky a aby nestříkal benzin na dráhu ale zůstal v nádobce. Jedná se o model MCD Racing race V4.

Díky za případné info jak vyřešit tento problém.

3

tvl. Race runner... nevim proč:D

4

Zdravím,

vznášim dotaz kdo jezdí u nás s autama MCD a jak to je s náhradníma dílama. Poslal jsem objednávku na ND do Plzně a nikdo se mi od nich neozval. Tak by mě zajímalo jestli s nimi u nás někdo jezdí.

5

http://www.krausmodellsport.cz/index.php

Je ECX TORMENT:Team C EVO 2
Hormann HT 2 TK 09
GRAUPNER X8N HOTT 2.4 Ghz

6

Díky za tip. Mj. ebola se už ozvala - mají problém se správcem stránek

7

Zdravím, chci se zeptat čím plníte diferáky. Konkrétně se mi jedná o model MCD Race Runner V4. Byla mi doporučena diferenciální mast s hustotou 500000 na předek a mezidif a 100000 na zadek (prý kvůli lepšímu výjezdu ze zatáčky). Zdá se mi to nějaké divné, nicméně jsem to tam natlačil. Auto je nyní pomalejší jakoby bez výkonu. Je to možné? Zdá se mi že to diferáky úplně zalepilo. Ještě jsem měnil na motoru veškerá těsnění za nová, a výměna spojkového obložení...může to mít souvislost se ztrátou výkonu..? nevím..předem moc díky za odpověď

Naposledy upravil: Raduna (16. 04. 2017 19:10:18)