Re: Plzeň
Tak to se tam uvidíme...čip koukam už zarezervovanej máš
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to se tam uvidíme...čip koukam už zarezervovanej máš
Pic, ve středu 3.8. budem jezdit v Kucínech od 16:00 tak do 17:00...Budem tam asi 4 s buggy elektrikama. Tak klidně někdo doražte :-)
hmm...... to je skoda, pres tejden to nestiham
neni skoda tahat buggy na asfaltovou drahu, kdyz mate od ni 2km offroudackou drahu?
Offroad preferujem to je jasný Ale teď to tam bude spíš na ponorku...Navíc je problém i vysoká tráva kolem tratě...auto neni v některých zatáčkach vůbec vidět :-( Proto Kucíny. Asi tam ty auta dostávají i míň zabrat...
Minulej tejden jsme jezdili v pěti na dráze jak jsou motokáry u Lhoty a byl to masakr Jen pořád někdo opravoval...přeci jen rána v 70 do pneumatik je jak ho hodit proti zdi Ale byla sranda :-) Jak to vypadá s váma? Sejdete se někdy ve větším počtu? Nás už je 5 s buggynama ale jak říkam jezdíme jednou tejdně a většinou takhle po práci. Někdy by se dalo třeba domluvit nějaký ježdění na víkend. Dát nějaký sranda závody
Urcite bych rad vyrazil s vama, auto mam pripraveny
Bohuzel me pres tejden dost zamestnava prace, o vikendu se venuji rodince a nebo sou opravy na baraku
Takze dyz se nekam dostanu je to spis nahoda
Na podzim to snad bude lepsi tak dame pojezdeni
Zejtra 09.08. od 16:00 budem jezdit v 5ti lidech na dráze v Kucínech. Budem tam tak do 5 máme málo baterek a náhradních dílů :-) ale klidně někdo doražte.
Tady to nějak umřelo...jezdíte někdo ještě?
.....já momentálně ne, není čas
Dovolenka probehla takze sem byl mimo
Jezdit nejezdim, taky neni cas ale chystam se na zavody tady: http://rcsc.cz/?p=445
Mel sem sice v planu jet na offroad maraton do Marianek ale kdyz to presunuli protahnu Blitze
Zdravim všechny, nevíte kde by se nechalo zajezdit v okolí Plzně, nebo Rokycanska s 1/5 ? díky
Jediná dráha o kterej vim na cesťáka 1/5 onroad je na letišti u Lhoty
Jinak na tyhle velký auta tu asi ani nic neni.
Projistotu pokud bys tam chtěl jezdit, zajdi si sem: www.ebolasport.cz a domluv se, aby ses nesetkal s tim, že tě z dráhy někdo vyhodí
Díky moc zkusim se s nima domluvit
Ve lhotě by problém bejt neměl.. kluci od eboly jsou v pohodě... jen pozor, aby tě tam pak k večeru někdo nezamkl..dneska jsem to měl s chlupem
Byli jste se někdo podívat v Přešticích? Jak to tam po zimě vypadá.
Jestli myslis offroad tak sem pred tydnem jel kolem a bylo to na bahenni ponorku
Jo myslel, škoda.
teď už by to ale po pár dnech sluníčka mohlo bejt suchý..co myslíte?
Ja si myslim ze ne, ale muzu to vzit zejtra odpoledne kolem a podivat se
Pak sem napisu
Super...díky...rád bych tam jel případně na jisto příští tejden
tak sem se tam v pondeli nedostal
ale vhledem k tomu ze pres tejden byly prehanky pocitam ze to na jezdeni nebude
pokud to klapne pojedu tentokrate na 100% zase v pondeli tak to znova omrknu
Zdravím všechny. Jsem tu nový. Před časem jsem si pořídil R/C autí offroad a teď se pokouším - docela marně - sehnat nějakou fajn dráhu v rozumné vzdálenosti od Plzně (jezdit pokaždé do Nepomuku není nic moc).
BMX dráha na Lochotíně ujde, ale jen když tam nejsou cyklisté. Neupravené povrchy dávají autíčku docela "na zadnici" :-) Teď se chystám kouknout na Kucíny... jejich web nefunguje. Kdo to tam má na starosti? Jak je tam přístup?
Do kucín je taky volnej přístup (stejnej majtel jako offroad v přešticích).. kontakt na něj třeba hodan.m@seznam.cz ... když tak se ozvi na peb87@seznam.cz a můžem se někdy domluvit na ježdění... jsem z lochotína
Do kucín je taky volnej přístup (stejnej majtel jako offroad v přešticích).. kontakt na něj třeba hodan.m@seznam.cz ... když tak se ozvi na peb87@seznam.cz a můžem se někdy domluvit na ježdění... jsem z lochotína
Dík za info Nicméně jsem z toho teď trošku zmaten. Podle toho, co jsem našel na netu je v Kucínech asfaltová dráha i offroad. A co to je offroad Přeštice? Asi budu muset ještě chvíli googlit.
V kucínech je jen onroad asfaltová dráha... ten offroad je v přešticích (nicméně je to od sebe 5 minut)
V kucínech je jen onroad asfaltová dráha... ten offroad je v přešticích (nicméně je to od sebe 5 minut)
Dík. Konečně jsem se v tom zorientoval Asi to v rámci dnešního výletu pojedu omrknout. A dík za kontakt Na lochotíně bychom někdy zajezdit mohli. Co máš za model? (já 1:10 elektro)