3,026

Re: TRAXXAS E-revo 1/16

Asi jsem to špatně napsal, před rokem (22.2.2011) ho kupoval nové.

Cituji celou korespondenci, čtěte odspoda:

Josef Streinz josef.streinz@gmail.com
12:51 (Před 1 hod.)
komu: lp76

Dobry den, k autu kasle je ale kridlo se bohuzel zlomilo pri jezdeni po zadnich. u nas stoji 150kč, to je snad to nejmensi.
Model je zakoupeny v cechac dne 22.2.2011 u RC-store. Naprosto bezproblemovy prodejce. Pripadna reklamace taky nebude problem..Na motoro i ESC je originalni pecet a model je jeste rok v zaruce.
Veskery tuning je vsak ze zahranici ale na tom neni co reklamovat...za pripadne poskozeni muze vzdy ridic a posilat zpet do USA se vazne nevyplati.
V priloze mate fotografie i s kapotazi.
Prodavam ho protoze za cely rok co jsem ho mel jsem najezdil dohromady 14 dni. Jiz nemam s kym jezdit a uz se na model jen prasi sad chtel bych aby nekdo ocenil upravy i jizdni vlastnosti.
Jsem nadsenec do tuningu skutecnych aut, proto jsem kupoval vse kvalitni a na nicem nesetril.

S pozravem

Josef Streinz

2012/3/18 lp76 <lp76@seznam.cz>

Dobrý den,
    mám ještě pár dotazů. Je k autu kastle a zadní křídlo? Kupoval jste ho
    v čechách, jak je to s případnou zárukou? Proč se ho zbavujete? Mohu
    poprosit o foto celého modelu zespoda a zezhora?

Děkuji a jsem s pozdravem.

Petr Lengál

Dne 16. března 2012 21:42 Josef Streinz <josef.streinz@gmail.com> napsal(a):

> Dobry den,
    > ano tento model jsem nabizel jiz drive na dily protoze jsem nevedel jestli
    > je vadny motor, ridici jednotka nebo prijimac.
    > Ozvalo se spoustu zajemcu ale porad jsem s prodejem vahal a nic z auta
    > neprodal.
    > Po porade s ostatnimi z rc clubu jsme dosli k zaveru ze je vadna ESC
    > jednotka.
    > Ta se dala upne nova,auto jiz jezdi jako driv a jsem rad protoze rozprodavat
    > na dily jsem ho opravdu nechtel.
    > V priloze mate detailnejsi fotografie, kdyby jste chtel jeste neco vyfotit
    > tak napiste.
    > tady je jeste mensi soupis tuning dilu ale neni tam vse, po jiste dobe jsem
    > prestal evidovat co vse jsem nakoupil
    >
    > RPM :
    > Black front bumper
    > Alloy completed tie rod
    > Predni Ramena
    >
    > Integy:
    > 28T Pinion gear
    >
    > HotRacing:
    > black alu rear shock mount
    > black alu front shock mount
    > solid alum long push rod
    > blue 50t steel spur gear
    > blue splined wheel hub
    > black alu knuckles
    > Heat sink motor mount
    > black wheels
    >
    > S pozdravem
    > Josef Streinz
    >
    >
    >
    > 2012/3/16 <lp76@seznam.cz>

>> Dobrý den, měl bych zájem o nabízený model, mohu poprosit o více a
    >> detailnějších fotografií? Před časem jste to samé nabízel jako poškozené na
    >> díly, je tedy pojízdné, včem byl problém? Děkuji za doplnění informací. Petr

Naposledy upravil: cadaver (19. 03. 2012 14:53:34)

E-Revo VXL
Sakura D3 CS – Drift
LRP S10 TC – Drift

3,027

já bych to vzal, vzhledem k výbavě, ať ještě řekne někdo zkušenější, já hliník nemusím, ale je v něm dost peněz, ty díly můžeš rozprodat vždy, rozhodně s ním zacházel slušně

Venom Creeper, EzRun 32 Brushless, Traxxas e-Revo VXL brushless

3,028

Ahoj, jestli mohu mít dotaz ohledně toho inzerátu, kde je na motoru a reglu originální pečeť??? Prosím pokud možno, pošli mi foto, díky wink

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

3,029

Ahoj, to se načekáš, leda, že by si sám nějakou vyrobil. hmm

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

3,030

Je jenom na kastlíku k přijímači, zakápnutý šroubek, ale speciálně tam to je nesmysl

Venom Creeper, EzRun 32 Brushless, Traxxas e-Revo VXL brushless

3,031

To ale neni originalni nalepka od Traxxasu, ale jakasi pecet od ceskyho prodejce. Na reglu sice par nalepek je, ale nic z toho neni zadna pecet.

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

3,032

Přesně Jak píše Ríša, Traxxas žádné takové pečeťe nedává, takže nechápu, Jak se to tam mohlo dostat... Znamená to že český prodejce auto rozbalí, dělá na něm tyto úpravy a vydává to za originály? Jak potom můžeme takovým lidem věřit? A hlavně proč? To bych to tedy koupil jinde. Co když ti vypadne konektor od serva z přijímače? Mě už se to stalo. To pak budeš muset poslat auto na "opravu"? big_smile jooo holt češi...

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

3,033

Teda Tome, ty vubec nemas prehled, co, kde a koho drbeme... big_smile
http://www.rcauta.net/forum/topic22189- … elech.html

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL

3,034

sad mooc se stydím, ale máš pravdu... No, trochu jsem se nechal unést city wink

FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

3,035

Díval jsem se na fotky a tady jsou moje poznatky.
Sám mám auto z RC-STORE (p. Španěl) koupené letos.
Fotky zakápnutých šroubků na odkazovaném vlákně (kde se to řešilo) jsou z mojeho auta.
Na fotkách z prodávaného auta tyto plomby nejsou a do přijímače se lezlo - podle rezavého imbusu.
Na regulátoru nějaká samolepka je, ale já tam mám hranatou samolepku traxxas s hologramem. Tady nedokážu posoudit, jestli je to originál - třeba před rokem dávali půlkulaté.
Z hlediska tuningových dílů je to auto pecka, to se musí uznat, ale zaráží mě jedna věc:
PROČ auto majitel při poruše nereklamoval a chtěl se ho zbavit??? Když bylo koupené u bezproblémového prodejce u nás.
Pro 100% jistotu si nechej nafotit pečetě (samolepky s hologramem), doklady o koupi a konzultuj to s panem Španělem - myslím si, že i když z toho pro něj kšeft nekouká, tak bude svolný aspoň k informacem ohledně záruky.

E-REVO VXL (LiPo2S)
LOSI 1/24 SCT (LiPo2S)

3,036

Já to něco cosi měl na asi 2 šroubkcích na servu a myslím, že i u přijímače jsem si teď vzpomněl.. Při reklamaci, je pravda, že se nejednalo o servo a ani o přijímač, ale nebyl žádný problém...

Nic nemám smile pouze tu okouním smile

3,037

Nove vlakno o revikovi zde: http://www.rcauta.net/forum/topic22235- … skuze.html