1

Téma: Stavba onroada - co a jak

Začalo to monsterem, pokračovalo buggy (obojí nitro)... pak pauza asi rok a půl a zastesklo se mi tak, že hodlám oprášit obě auto, hezky se v nich pošťourat a dostat je zase na dráhu. Nicméně člověk míní a život mění a jak jsem se už tolikrát přesvědčil, nebudu mít tolik času kolik bych chtěl a zase nastanou chvíle, kdy čas by byl, ale jen trochu.. ne tolik abych vyrazil s nitrem... . A tak zvažuji, že bych si rozšířil portfolio o jednoho REJNOKA.

Sice to tak krásně neřve a nesmrdí..., baterie vydrží sotva na jízdu Praha - Benešov..., ale pro krátkodobé zažehnání absťáku a super zážitků při stavbě... proč ne. Třeba mě ten rejnok přesvědčí, že i na něm něco je... smile

Abych to dále neprodlužoval. Vybral jsem podvozek X Ray T3 - 2012 spec. Teď mě ale zajímá, co všechno k němu budu potřebovat, abych z něj udělal auto...  a případně pomoci s volbou options, na co si dát pozor, případně kde nakoupit, kde zajezdit.. a tak. Richardovu stránku o X RAY R jsem již četl a protože se moje volba týká lehce jiného modelu, v o trochu jiné době, uvítám každé nakopnutí. Předesílám, že jsem totální láma co se elektriky týče, takže buďte shovívaví smile

PS: rádio mám Spektrum DX3S, nabíječ RAYTRONIC 14 taky... to je asi tak všechno co užiju ze stávajícího vybavení.

To že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou.
Savage SS BigBlock 4.6 Kit
LOSI 8ight 2.0 EU - Novarossi TORO NERO .21

2

Re: Stavba onroada - co a jak

Nevim, co presne cekas za odpoved. Ze mas dat do auta regl nebo jakej tam mas dat regl? Xray je stavebnice, takze te cekaj kola, kastle a veskera elektronika. Plus ruzna nastavovatka typu merka svetlosti, odklonu apod. To uz neni podminkou, spis pohodli, vsechno se da "dohonit" i suplerou.

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

3

Re: Stavba onroada - co a jak

Prvně si zjisti kde chceš jezdit který cup a pak teprve zvol pohon, nemá smysl jít do něčeho, co pak můžeš vyhodit, protože je mimo omezení kategorií.

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/