Téma: Stavba onroada - co a jak
Začalo to monsterem, pokračovalo buggy (obojí nitro)... pak pauza asi rok a půl a zastesklo se mi tak, že hodlám oprášit obě auto, hezky se v nich pošťourat a dostat je zase na dráhu. Nicméně člověk míní a život mění a jak jsem se už tolikrát přesvědčil, nebudu mít tolik času kolik bych chtěl a zase nastanou chvíle, kdy čas by byl, ale jen trochu.. ne tolik abych vyrazil s nitrem... . A tak zvažuji, že bych si rozšířil portfolio o jednoho REJNOKA.
Sice to tak krásně neřve a nesmrdí..., baterie vydrží sotva na jízdu Praha - Benešov..., ale pro krátkodobé zažehnání absťáku a super zážitků při stavbě... proč ne. Třeba mě ten rejnok přesvědčí, že i na něm něco je...
Abych to dále neprodlužoval. Vybral jsem podvozek X Ray T3 - 2012 spec. Teď mě ale zajímá, co všechno k němu budu potřebovat, abych z něj udělal auto... a případně pomoci s volbou options, na co si dát pozor, případně kde nakoupit, kde zajezdit.. a tak. Richardovu stránku o X RAY R jsem již četl a protože se moje volba týká lehce jiného modelu, v o trochu jiné době, uvítám každé nakopnutí. Předesílám, že jsem totální láma co se elektriky týče, takže buďte shovívaví
PS: rádio mám Spektrum DX3S, nabíječ RAYTRONIC 14 taky... to je asi tak všechno co užiju ze stávajícího vybavení.
Savage SS BigBlock 4.6 Kit
LOSI 8ight 2.0 EU - Novarossi TORO NERO .21