1

Téma: Stáří paliva - vylejt nebo vyjet

Po dlouhé době zdravím...

Zase jsem se zasnil a řekl si že opráším svou LOSI, udělám si kontrolní rozborku a sborku... a pak jí natočím a pěkně si zakvičím...
Mám ve sklepě palivo MECCAMO ale počítám že mi tam (zavřené) hnije tak 2 roky. Co myslíte... vylejt nebo vyjet?
Nerad bych oddělal motor.

Případné další rady k znovuzrození auta uvítám... jak s motorem, na co si dát pozor. Vím že jsem do něj kapal After-run a ve sklepě není nijak vlhko... ale... míra bezpečné vlhkosti se dost těžko odhaduje smile

Díky

To že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou.
Savage SS BigBlock 4.6 Kit
LOSI 8ight 2.0 EU - Novarossi TORO NERO .21

2

Re: Stáří paliva - vylejt nebo vyjet

Tak to testni motor neoděláš olej se nevypaří jen toho nitrometanu tam nebude tolik.
Já sem jezdil i s 3 roky starym palivem a v plechovce ta byla celá orezlá a v pohodě , je pravda že na staršim motoru

3

OK.. zkusím to... Motor tím proleju.. vyčvachtám naprázdno... kruci to bude čmoudit až to nakopnu... asi ho trošku povolím a dám mu bohatší směs aby se trošku probral smile

To že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou.
Savage SS BigBlock 4.6 Kit
LOSI 8ight 2.0 EU - Novarossi TORO NERO .21

4

Taky jsem probouzel autíčko z delšího spánku.. A když jsem tam měl starší palivo i když zase ne tak starý no tak půl roku počítam... tak mi to nechtělo chytnout uvidíš jak to bude u tebe třeba ti to pojede ale mě ne a ne.. a pak když jsem ho trošku proklepnul dal do tovarního nastavení abych ho znovu naladil auto jede krásně.. tak hodně štěstí smile

Reely Ice Land..