2,901

Re: TRAXXAS E-revo 1/16

Ona ta plastova kroutici se originalni slupka je asi nejlepsi. wink Ono totiz to krouceni tlumi rany a diky tomu "krouceni" je vice odolne. Videl jsem nejaky "tuningovy" sasi, ale popravde me vubec nenadchlo...

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

2,902

Já mám podobný názor jako Tomeček, ale co vidím jako hlavním přínosem plastového šáska, kromě samozřejmě pružných vlastností toho origa a jeho následného pobírání více ran, také to že má v sobě uloženo baterky a je relativně lehké. Pokud by mělo být vyměněno za např dural, vcelku zajímavě by asi narostla i váha... Pokud něco takového ale hodláš realizovat, rád potom podebatím co se na autě zlepšilo. Takže za mě ne, nepoužívám.

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

2,903

No údajně se dělá nějaký plastový šasi od RPM. Ale nikde se mi ho nepodařilo najít... Něco takového by se mi libilo.

Viděl sem i šasi z karbonu, ale už nevím kde- nicméně mám za to že bylo někde kolem 80USD a to už se mi zdá nesmysl...

1/16 E-Revo VXL
bylo: Revo RB TM 323, FG Marder, MiniInferno BL,

2,904

Od RPM o zadnem sasi nevim. Delaji se ruzne doplnky od T-Bone nebo kovove sasi od Integy, ani u jednoho jsem ja osobne neshledal zadny prinos.
Ale kdyz uz jsme u tech zlepsovaku - nezkousel jste nekdo stabilizatory na mrnousovi? By me zajimalo, jestli jsou stejne ucinne, jako na velkym erevu.

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL

2,905

Kdysi jsme se o ty rámy taky zajímal a dříve byl pouze ten tuningový od Integy http://traxxas.com/forums/showthread.ph … er-Chassis. Ale už od pohledu mě na tom odrazuje to, že je to jako cedník a ochrana před vodou nebo sněhem je tak horší než u originálu. No a ta cena, to asi odradí každého :-)

2,906

no, taky prave o zadnem RPM sasku nevim, ale videl se mna ebay prodavat maly revicko s udajne RPM sasi... Proto sem se ptal
Dneska sem koumal, jestli by se nedalo nejakym duralovym platem vyztuzit podelne sasi... asi ne,co?

Od Integy mi na auto nesmi vubec nic! Maj krasny doplnky, ale beda jak je zacnes pouzivat:/ Integy=vyhozeny prachy.

Zajimalo by me, jak moc trpi rozvody pri pouziti badlock disku...? Musi bejt o dost tezsi nez obyc plastovy... bych rekl

A pak taky furt rozhoduju jaky vzit tlumice, na vekym revu sem s nima byl spokojenej... na tom malym je ta kvalita otresna...
(ono na velkym revu sem byl krome trxmotoru spokojenej snad se vsim...jo a jeste serva byly hrozny:)

1/16 E-Revo VXL

2,907

Neni nic jednodussiho, nez se podivat na stranky RPM, kde to sasi neni. wink
Beadlock disky rozvodu nevadi, pac nejde o to, jestli jsou beadlock, ale o to, jak jsou velky a tezky. I beadlock disky se delaj v plastu.

2,908

Nejsem idiot a umim pouzivat internet... samozrejme stranky RPM byly prvni co sem navstivil... Pak google.. taky nic.. tak sem se zeptal...

A samozrejme muj dotaz smeroval k vyssi hmotnosti disku nez u plastovych- narust setrvacnych sil, narust neodpruzene hmoty atd...
A byl bych dost prekvapen, pokud by i plastove beadlock disky byly stejne tezke jako klasicky "trugy" disky... Ale nevim, zkusenosti s tim nemam

1/16 E-Revo VXL

2,909

trosku mimo temy ale mam otazku planujem kupit  slasha 1/16 vxl a hladam baterky.Nasiel som na hk 2200 mah 40-80 C lipolky ale neviem ci su vhodne lebo original maju 25 C.ked ma regulator trvale zatížení 52 A nemalo by to byt viac ako 52?som v tom bLb

Traxxas Slash 2wd/Equabrilium mini V2/sestra- himoto truggy 27mhz neni to zazrak ale jej to staci....xl-5 regl na predaj
http://www.youtube.com/watch?v=mwG8fKQRRp8

2,910

Koukni se na http://vxl.mojemodely.cz/#LiPo, tam je to vcelku dobře popsáno, jak se to přepočítává. A jinak régl trvalé zatížení 52 A určitě nebude mít, že motor je ten největší žrout a ten to limituje.

tomiqe napsal:

trosku mimo temy ale mam otazku planujem kupit  slasha 1/16 vxl a hladam baterky.Nasiel som na hk 2200 mah 40-80 C lipolky ale neviem ci su vhodne lebo original maju 25 C.ked ma regulator trvale zatížení 52 A nemalo by to byt viac ako 52?som v tom bLb

2,911

Takže tie 40c vydrzia menej?myslim ze stale lepsie ako tie drahe original lipo..ale mna zaujima ci skor neodide regulator a motor pri 40c

Traxxas Slash 2wd/Equabrilium mini V2/sestra- himoto truggy 27mhz neni to zazrak ale jej to staci....xl-5 regl na predaj

2,912

Tech 40C znaci, kolik proudu je baterka schopna dat. To ale jeste neznamena, ze si to ten motor (regl) vezme. Obecne by se dalo roct, ze cim vice "C", tim lepe. Baterkou se 40C rozhodne nic nezkazis.

2,913

ok to som chcel vediet dikes.

2,914

Zdravím, mate daky trik ako spraviť hs -85 "vodeodolne" ? Viem ze take veci ako dat tam tie tesnenia z originálu ale najviac sa bojím že by sa tam voda dostala s tej strany ako je servopaka zašroubovaná pomohlo by asi len taky ten vak čo je na cele revičko či?

Traxxas E-revo VXL RPM - tuning 2x2S Lipo

2,915

zdravím , prosím o doporučení serva do reva 1\16 , mám zatím hitec HS 5085 MG problém je v tom že přestože uvádějí že je osazeno kovovými převody tak ten nejmenší je z plastu (to si myslím že u serva za 7stovek by být nemělo a nebo by to měli uvést)a já těď mám doma 3 serva kde mi chybí nejmenší kolečko , tak kdyby jste někdo měli dobrou zkušenost s kvalitním servem . dík vojta

E-revo Vxl , Himoto Monster 1\10 -(do žní)

2,916

Ono u malyho reva neni moc na vyber, co se tyka serv. Kdyz pominu origo TRX, tak je jenom tebou zminovany Hitec a Corona z HK: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … uct=19960.
O zadnem dalsim servu, ktere by pasovalo, nevim.

2,917

Problém se servem Corona je v tom, že ho mám zaplacené už měsíc a stále BK. To mě na HK pěkně štve mad. Snad to nedopadne jako s mou minulou objednávkou v HK, kde jsem to po 3 měsících čekání nevydržel a BK položku z objednávky vyhodil.

E-REVO VXL (LiPo2S)
LOSI 1/24 SCT (LiPo2S)

2,918

Bohuzel. To je dan za to, ze chceme servo za par kacek. smile Ja je mam objednany cca tri tydny a nezbyva, nez cekat. Nebo investovat do Hitecu.

2,919

vojta5 napsal:

zdravím , prosím o doporučení serva do reva 1\16 , mám zatím hitec HS 5085 MG problém je v tom že přestože uvádějí že je osazeno kovovými převody tak ten nejmenší je z plastu (to si myslím že u serva za 7stovek by být nemělo a nebo by to měli uvést)a já těď mám doma 3 serva kde mi chybí nejmenší kolečko , tak kdyby jste někdo měli dobrou zkušenost s kvalitním servem . dík vojta

Ahoj, za sebe bych doporučil servo Hitec HS-85MG+. Vlastní zkušenosti jsou dobré, servo maká jak má a i přesto, že jsem na něm nedělal žádnou vodotěsnost, ani jinou úpravu, přežívá i ježdění ve sněhu a jiném bordelu... wink Samozřejmě asi jako vše i toto servo má své limity, za které se mi ovšem nepodařilo dostat. Doporučuji!

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

2,920

vojta5 napsal:

...mám zatím hitec HS 5085 MG problém je v tom že přestože uvádějí že je osazeno kovovými převody tak ten nejmenší je z plastu... a já těď mám doma 3 serva kde mi chybí nejmenší kolečko...

Chápu to správně, žes "oddělal" 3 serva Hitec???

E-REVO VXL (LiPo2S)
LOSI 1/24 SCT (LiPo2S)

2,921

A co toto servo? Není nejlevnější, ale lidi ho na HK chválí.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … duct=11627

2,922

No vzhledem k cene toho serva + posta + cekani + (mozna) DPH bych to asi vubec neresil a vzal Hiteca. Doma je hned a se zarukou...

2,923

By mě zajímalo co nejvíc na orig. servech odchází? Pokud to jsou převody (plastové) tak se dají poměrně levně (za cenu celého serva Corona s kovovými wink ) koupit samotné převody. Jenže na jak dlouho to pak může být?
Komu jak dlouho vydrželo původní servo?

E-REVO VXL (LiPo2S)
LOSI 1/24 SCT (LiPo2S)

2,924

Moje všechny tři odešly tak po měsíci, ale důvod jsem nezkoumal.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

2,925

Sice se daji koupit nahradni prevody do stock serva, ale koho by to porad bavilo? Mne origo servo vydrzelo cca pul roku. Samozrejme nejezdim tolik, jako Jackie.