Téma: Traxxas XO-1
Mazec největší:
http://traxxas.com/products/models/electric/6407xo1
Z nuly na sto za 2,3sec a 160km/h pod 5!!!
1/10 Traxxas Slash 4x4 Velineon 3500 + 3S Lipo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mazec největší:
http://traxxas.com/products/models/electric/6407xo1
Z nuly na sto za 2,3sec a 160km/h pod 5!!!
Tak to už vypadá, to je bomba.
Koncem prosince si ho můžete koupit za 1100 doláčů.
To je pecka, ale využití vidim trochu slabší... :testpo:
Jojo...ale myslim, ze jeden crash a poneses to domu v nakupni tasce, nebo nekoho tim narvat, je to 1/7, slusna zbran.
Traxxas taky neuvádí, jaká závodní dráha je k tomu potřeba, ale vypadá moc pěkně a jak ho začnou vyrábět v šestnáctinách tak si ho hned koupím.
Marne premyslim, kde by se u nas dala projet tahle nerizena strela! A napadaj me fakt jenom letiste. Ale Amici jsou blazni, ty to budou mit kde prohnat...
To mi pos.r na holý záda. To chci
No nejak mi to nedalo a zacal jsem pocitat. Kdyz vezmu v uhavu udeje o modelu, ktere jsou prozatim dostupne, tak se na tu rychlost ani ZDALEKA NEDOSTANU! Plus samozrejme vsude psano, ze musite byt majitelem iPhonu a nekde neco odemknout, aby jste se dostali o neco dal. Ale jinak auticko vypada zajimave...
Tak oprava, mel jsem spatny prumer pneu. Pri stock pastorku 46 km/hod, po vymene bastorku (prej je v baleni) 111 km/hod. Ten zbytek uz je asi to odemceni na iPhonu...
Majú na stránke, že sa to odomyká aplikáciou Traxxas Link, ktorá sa stiahne cez AppStore. Takže bez "i" zariadenia to asi nepôjde odomknúť
Ale inak brutálne autíčko. Aj keď je to ťažko využiteľné, tá rýchlosť a vzhľad funguje na mňa ako magnet. Asi som sa zamiloval
ta vysílačka bude víc využitelná než to auto :D:D
Na Apple storu ta aplikace zatím není, takže nezbývá než počkat...
tak konečně pořádné využití pro iphone!:-))Jinak si taky myslím, že v našich podmínkách dosti nevyužitelné.
Ten traxxas link vypada, ze bude umět úplne všechno... Při do koupeni senzorů to zmapuje kompletně jizdu
Sáákra, to je masakr, asi bych zauvažoval o koupi Iphonu Jak se někde probíralo to, že většina ofiko videjí stojí za nic, tak tohle je teda strašný a neukazuje skoro nic. Jinak cena taky drsná.
Brutální,
podle údajů výrobce to 100 km/hod dosáhne za 2,3 s a pokud tedy dobře počítám, tak mu k tomu stačí dráha 31 m! Na 160 km/hod to vytáhne za 4,9 s a to by odpovídalo 110 m. Kde by se s tím dalo u nás jezdit, tak to si taky moc představit nedokážu, ale osobně bych řekl, jedině dobře a jen doufám, že něco takového nezačnou dělat i v menším měřítku. To by si pak každý řízek (nejspíš i včetně mě pořídil a ty nehody... :testpo: Na to už by fakt měl být řidičák nebo nějaký zbrojní průkaz.
To by mělo jako každý sportovní auto asi velkou úmrtnost a docela by mě zajímalo, jestli je to i v tomhle měřítku řiditelný.
Kdyby to dělali v šestnáctinách, tak jízda bude vypadat tak, že to vytáhne na stovku, pak bude pořád zrychlovat, až už to nebude mít žádnou přilnavost, tak při dalším zrychlení to opustí povrch zemský. Něco jako s revíkem, tomu se nafouknou pneumatiky a v plné rychlosti není skoro řiditelný. Dále jak auto vzlétne, tak díky ploše zespoda šasi to bude chvilku plachtit, a pak bude záležet, jestli čumák spadne k zemi, nebo zadek. Když čumák, tak se to nenávratně v té rychlosti rozseká a když zadek tak to možná ještě pojede... Takže v šestnáctině bych si takovýho "magora" nekoupil ani za nic...
Naposledy upravil: Daver (02. 02. 2012 09:27:44)
Dle mého se v 1/16 toho určitě nedočkáme. V tomto malé měřítku jim bude stačit pokořit 100 km/hod a o víc se asi ani snažit nebudou. Kdybych si totiž představil nároky na tak malé vozidlo, tak náklady na výrobu by asi byly nemalé (tak miniaturní převody by vyžadovaly mnohdy kvalitní dural a ta složitost výroby...). Jinak ten velký si určitě nepořídím, ten by u nás vůbec člověk nikde nevyužil, ale na druhou stranu kdyby byl v malém, tak to bych i váhal
Naposledy upravil: xPool (02. 02. 2012 10:20:43)
Ten iPhone mě dostal. vzhledem k tomu, že se s tím nikde moc jezdit asi nedá, tak mě ve vazbě na ten iPhone napadá jediné, půjde o prestiž ho mít
No, že to je krasavec o tom se nedá diskutovat a ani neni tak drahej i když do poličky by ho byla škoda.
Je to macek http://www.youtube.com/watch?v=lDcJlNNJzx8
Stejně velká bláznivina jako novej baja FLUX kterýho HPIčko představí na veletrhu hraček nurinbergu
Naposledy upravil: rc kajman (02. 02. 2012 12:30:34)
http://www.youtube.com/watch?v=bUKfNIY8 … re=related trocha to rozbil
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.