1

Téma: Nový píst a vložka nebo motor?

Chtěl bych se zeptat,co by jste spíše poradili.
Na Carson CR-4 placka už asi dodejchal motor 2,5 ccm.Nejde doladit,ani přechody.Jezdim jen 10% nitra.Cca před týdnem s nim skoro nebyl problém.Šel jak pila a i slušně startoval.Když jsem motor dnes vyndal z auta a zkusil kompresi,tak foukal kolem pístního kroužku.
Tak se ptám,co by jste poradili.Zda jen za 1600 kč novej píst a válec nebo radši jinej,spolehlivější motor v ceně cca 3000 kč?
Když tak vaše náměty bud sem nebo do SZ,aby to tu nebyla samá komerce.
Díky všem za příspěvky.

2

Re: Nový píst a vložka nebo motor?

force 2,5ccm sa vyhni a radsej nieco ine. skus pozret niaky hpi motor su spolahlive,maju vykon a mozno sa vojdes do 3000.

3

Tak HPI se nekoná,je dražší než bych uvítal.Ale našel jsem od LRP Z.15S nebo NOSRAM RS.15.Cena je stejná.Takže co by jste tak doporučili.
Díky.

4

Zkus mi SZ poslat odkazy.

5

LRP je prebarvenej NOSRAM ve vsem... sou to dva stejny motory jinak LRP dela docela levny motory... u Lestra mi ale rekli ze sou vsechny ladeny spise do vykonu nez do vydrze takze spis na zavody... ale myslim ze to nebude tak hrozny... Blizz

6

Tak to nic.Motor nebude a podvozek se prodá.Pokud ho teda někdo bude chtít.Snad ho někdo za nějakou pětku vezme.
To DM:Jéé,já už nevim,kde jsem to hledal. :?

7

Ještě jsem našel motor SX15 od Protechu.Jakej by jste z těhle 3(LRP,Nosram,Protech) doporučili co do spolehlivosti a náročnosti na ladění a štelování.O výkon mi moc nejde,spíš trochu o tu výdrž,abych nejezdil měsíc a nemusel kupovat novej.Ještě jsem uvažoval o CEN,ale nenašel jsem nějaký bližší popis.