Re: TRAXXAS E-maxx 3905 - nový model
Čauvec hodně lidí jezdí tyto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … duct=13398
i já jsem je jezdil :-) takže doporučuji.
No myslím si že 30-40C je ideál 20-30C je docelá málo pro 1:8 MONSTRA
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 77 78 79 80 81 … 86 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čauvec hodně lidí jezdí tyto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … duct=13398
i já jsem je jezdil :-) takže doporučuji.
No myslím si že 30-40C je ideál 20-30C je docelá málo pro 1:8 MONSTRA
ja jezdim "tyto" take, ale 5000 a maj 2S1P... pry je to lepsi kvuli balancovani, jsem nekde cetl.... takze 2S2P se nemusim bat?:)
Naposledy upravil: Kejmi (14. 01. 2012 21:59:33)
Já bych třeba 2S2P nebral, u baterek z HK nikdy nevíš v jake kondici jsou članky... Jeden z těch dvou članku co jsou zapojene paralelně muže mít jiný vnitřní odpor, ale balancovat se budou najednou oba stejně, budou se rozchazet čim dal vic - nafukovat atd. Ovšem já měl zatím na baterky z HK štěstí (klep klep klep...). teď mám tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … ouse_.html a zatím stále supr
Calypso>Měl si snima nějakou osobní zkušenost nebo zase jedna paní povídala?
Znám 4lidi co je jezdí/jezdily a neslyšel jsem od nich nějaké stěžovaní i já mezi nima a žadný problém
Kup jaké uznáš za vhodné.....
dle mě odborník přes elektro Sejny mi řekl na 2S2P toto :
Ahoj, jedny takové mám a bez problémů.... jsou to Zippy Flightmax 5200mAh 2s2p 30C Modré hardcase. Kupoval jsem je v lednu 2010 a stále fungují dost dobře A to jsem s nima i startoval velké auto když mi klekla baterka
takže něčí doměnky sou tu k ničemu a nepodložené.. sám jsem měl Pelikánské po 2letech stále funkčí a na bazaru se ještě o ně poprali
Čus lidi,mám ty samý co Sejny (dvě sady)a uplně v pohodě. Do dnešního dne odjeto + - 70 ciklů a nemůžu říct ani popel - za ty prachy
OT
Naposledy upravil: Tomecek (06. 02. 2012 15:30:01)
OT
Naposledy upravil: Tomecek (06. 02. 2012 15:30:15)
OT
Naposledy upravil: Tomecek (06. 02. 2012 15:30:30)
Zdravím ;-) dnes se mi objevil nějaký problém u maxxíka :-( normálně jsem jezdil venku na štěrku a asfaltu (občas i pole, ale suchý) vše bylo v pořádku, odpojil jsem baterky a jel domů. No ale když jsem byl doma, zapnul jsem zase auto a nějak jinak píská při rozjezdu a netáhne dopředu :-( tim pískáním myslím ten zvuk regulátoru (motorů?) když se lehce přidá plyn, teď je ten tón při jízdě dopředu hlubší a auto moc netáhne, ale na zpátečku je normální jako předtim, a auto tahá stejně jako vždy. Nemáte s tím někdo zkušenost?? doufám že to neni chyba reglu :-/ motory mám 2x GT550 a regl EVX2 jezdim na 14č NiMH...
v hledání jsem nic podobného nenašel a u tohodle vlákna jsem přečetl zatím 65 stran, tak doufám že se nebudete opakovat :-)
Tak už jsem přečetl všech 79 stran, dozvěděl se hodně potřebných věcí, také hodně OT :-D ... ale o tomhle problému se nikdo ani nezmínil :-/ ... aby to nebyla nějaká rarita :-D :-(
Nabijel si baterky mezi tema dvema jizdama? Nic jinyho me takhle poranu nenapada...
Baterky jsem nenabíjel, ale na zpátečku to jezdí jako s plně nabitýma i se zvedá na přední.
No ale zkusím je teda nabít až budu doma... Třeba to pomůže. :-)
Tak problém vyřešen :-) baterky jsem plně nabil, ale tím to nebylo.... pak mě napadlo ještě znova spárovat vysílačku s regulátorem a je to fajn :-) zase jezdí jako dřív
Nazdar panove,resil nekdo z vas vahu maxe? Udelal jsem si z hliniku skid plate TRA4937 a chassis brace lower TRA3921. Max je trochu tezsi oproti puvodni vaze. A zvazuji jakej dat pastorek na motor?17,18,19 .spur musim necham 68 ptz tam jinej nejde:-) (motor-prevodovka) kombo pouzivam mambu. pruzeni celeho maxa je bezproblemu ptz jsem tam dal silnejsi pruziny a pri zapruzeni se vrati max do puvodni polohy... diky za vase nazory
Spur nechat nemusis, samozrejme jdou dat i mensi. Pastorek (i spur) musis zvolit podle toho, kde a jak jezdis.
Tak zkousel jsem spur 65z a pastorek 18 a 19 a ani jeden na spur nedosahl(motoru zavazi prevodovka)... leda jeste vetsi pastorek ale to tam nebude potrebny kroutak... Tak jizda bude vsude kde jsou hrboly:-D pole,les obcas i draha...nejspis budu muset nechat 18/68 kvuli zvysene vaze maxe... revo je oproti maxovi pirko a pomer mam 21/56 a met to kridla tak to lita, tak zjistuji jestli tady vahu nekdo resil...ptz maxem muzu tedkom s tou vahou akorat tak trhat kotniky prihlizejicim :-)
Koukni do manualu na str. 24. Podle nich by na 65 spur mel pasovat jak 18t pastorek, tak i 19t.
Nevim jaké máš motory,ale Mamba jde použít jen s 68 a min 18 pastorkem (pokud se jedná o montáž bez zásahu)
Mimo jiné na tu 65/18 to stejně upečeš,kor v teple..Mamba se hřeje i s 18/68 když tomu kapánek topíš...
Jde tam na ten spur 68 i pastorek 17. Tak zkusim zvolit tuto variantu a popripade koupit chladic motoru...jeste jsem zapomel dodat ze drzak motoru je pro ty dva stejnosmery, tak nevim jestli jestli je to jiny nez drzak pro jeden motor a dostal bych se bliz spuru...
mě šla 18ka míň ne,alespoň ne tak aby byla ok mezera.
Co se týče držáku nevím já mluvím o dvojitém,a řekl bych spíš že problém je v převodovce ne v držáku..
Jezdil jsem 18-20z míň už by to stejně bylo o ničem,na jízdu ok na delší skoky a backflipy už to mělo málo otáček na kolech na dorovnání či přetočení
zdravím. Po x-té výměně titanů zvažuji výměnu systému :-). Nyní jezdím 2 x 2S lipo 5000.
Toto je cca něco jako EZRUN?:
Turnigy Brushless 1/8 Scale Car Power System 1965Kv/150A. Dostanu toto kombo do maxxe bez úprav? Jít do tohoto nebo radši do 2x tak drahé mamby?
Naposledy upravil: tom.r (27. 03. 2012 22:55:36)
tom.r> Ahoj,Bež do toho http://viewitem.eim.ebay.cz/HOBBYWING-X … 80355/item jezdil jsem to v maxxovi a max spokojenost do e-maxxe stačí U TOHO co jsi poslal je vyšší pravděpodopnost že ti shoří regl co vím tak se to tady několika na těch starých ezrunech stalo,xerun už je podle mě kvalitnější a myslím si že je tam i nižší pravděpodopnost splanutí jako u ezrunu,ale pokud tě netrápěj peníze tak je jasná volba mamba
no právě, peníze nějak nestačí, tak koukám po levnějším řešení. u toho xeruna - není těch 80A málo?
Pošetřil bych na Mambu,tam nějak není moc co řešit a strachovat zda vydrží nebo nevydrží..
Pěkně mi jezdil i Novak 6.5ka,ale nedá se na něm moc nastavit atd.měl i více toček pěkně to jezdilo fakt že jo...
Zkrátka Mamba je mamba to je málo platný..