76

Re: TRAXXAS Stampede 4X4 VXL

Dělejte si prdel ze mě lol já sem zase na sesypání smile lol
Na kontu stejně nemá co výsát tam je sucho lol
DIAKON> a kde stím jezdí? já budu jezdit maxx v lese v listí lol tak středí a lehkej terén smile

Naposledy upravil: pavlos12 (29. 12. 2011 21:49:07)

77

Nevim nic otom že by VXL kombo hořelo. A vyjádření ke kamarádovi a jeho čtyřem schořelím kombům jsem už tady někde napsal.

Přátelé vracím se na můj původní nick Dovi

78

Jezdi s tim po rozbite louce, polnich cestach. rozoranych polich a hodně jezdi v lomu a po lese no prostě teren tak pro summita. no prostě jak tomu nelita bordel od kol a nepřipomina to měsični krajinu tak to neni ono. no dneska byl jezdit a pujčil to synovi a ten mu s tim najel do nohy a odneslo to rameno a obal diferaku zitra to da do kupy tak sem zvědavy jak to pojede jestli to vyjde tak bych mohl natočit i nějake video.

HPI Baja 5b ss 30.5ccm//FG Alfa Aomeo/ Summit 1:8\Slash 2wd brushless/Venom Creeper/Cen Me 16 mt/Vendetta st/mini-z mr02/Micro baja/Turnigy Accucel 8/Fs Gt3b/Spektrum Dx3s
Bylo:HPI Baja 5b RTR/Hobao MT 1:8/Savage/FG Marder/

79

Fakt máte to auto začarovaný lol
Proč si nekoupí RPM Ramena?

80

RPM ramena sem mu už objednal tak uvidime jak dlouho mu vydrži, ale věřim že ty zlomi taky.

HPI Baja 5b ss 30.5ccm//FG Alfa Aomeo/ Summit 1:8\Slash 2wd brushless/Venom Creeper/Cen Me 16 mt/Vendetta st/mini-z mr02/Micro baja/Turnigy Accucel 8/Fs Gt3b/Spektrum Dx3s

81

Tak pak dej vědět jestli je zlomil nebo ne já si myslím že rpm Ramena už ne
Já chci koupit vše co nabizí RPM na stampa wink

82

Tak ja taky dily co odrovnam chci dat do RPM ale zatim sem za 2 roky co mam Slashe skoro nic nezlomil jen tu vystuhu co je z boku mezi kastli a podvozkem tak mi praskla.

83

to Diakon-  nevím, jak tvůj kámoš dokázal vypálit tolik motorů a regulátorů, když Traxxas regulátor má ochranu proti přehřátí.
Já teda za sebe můžu říct jen to nejlepší. Mám tři a ještě ani u jednoho žádnej problém a že je nešetřím.
A jak píše Dovi rovněž jsem to neslyšel, že by to někomu hořelo.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

84

Čauvec takže dneska jsem obsouloval první jízdu v lese v trošilince listečku a akorát jsem našvtavenej sad a nejraděj bych to zase p.... lol
Stamp se tam vůbec nechytal sad maximálka se snižila tak na 20-30km/
Takže do lesa auto na nic sad teda do malého listí sad

85

No dneska je jasny ze to nej co jsi kdy mel je Maxxik big_smile zkus jeste Fluxe a pak tu budes nejzkusenejsi odbornik na monstry a to se ceni.

Latrax Teton
bejvávalo E-Revo, E-Maxx

86

No jako tady to je taky dobrý jen jsem zvyklej na ty 1:8 lol myslím rychlostně a průjezdností smile
Ale odolnost tady toho je fakt bombová wink klep,klep lol
Fluxe bych chtěl zkusit ale asi až budu chodit do roboty nebo budu mít nějakej příjem wink zatím bych chtěl toho stampa poladit do RPM, a jiny kola smile

87

jj. odolnost je super. A ta trubička je fakt kardan - mj. po roce ježdění to fakt nic neudělalo, člověk už to pak ani nevnímá....

Naposledy upravil: tom.r (01. 01. 2012 20:44:55)

Tom

88

Tome jezdíš furt ty origoš pneu nebo si nahodil jiný?;)
A skoušel si to někdy i v lese? pač tam stampik nezapadl sad a právě nevím jestli za to můžou ty pneu sad lol

89

... máme pořád origoš kola. Ježdění máme převážně pole, polní cesty a les. V lese no problemo - stamp dává skoro totéž co maxx. Právě že přetím jsme k maxxovi měli 2wd stampa a ten les taky nezvládal, ale 4x4 jezdíme v lese bez problému.

MJ jezdíme origoš ozubení, na 5000mah 2S 40C LIPO. Plný plyn znamená vždy jízdu po zadních.....

Naposledy upravil: tom.r (01. 01. 2012 20:55:05)

Tom

90

Tak to mam zase nějakou divnou verzi big_smile
Na plnej se to postaví jen občas big_smile a vtom lese tak to teda nevím jestli za to může listí nebo řidič big_smile
Ale o polovinu klesla max jako na hlině smile
Co tam jezdíte za převod?

Naposledy upravil: pavlos12 (01. 01. 2012 21:00:05)

91

tak rychlost v lese ti neřeknu - v našem podání lesa nejde maximálka dát ani na stampovi a ni na maxxovi. Tam to máme spíš jako expedici tongue Převod jezdíme ten co tam byl továrně.

MJ takto jsem to měl před lety s maxxem - všichni psali jak to valí a ten můj sotva s nimh baterama zdvihl přední nápravu. Pak přišlo lipo a kastle je vzadu na cucky....

Naposledy upravil: tom.r (01. 01. 2012 21:03:56)

Tom

92

A ověril jsi, že máš nastavenej sport mod a né ten treninkovej?

93

Jojo smile včera večír jsem jezdil a jezdilo to jak blázen smile
na 100% tam mam sport mod smile

94

Tak už jsem ho objednal, všichni ho chválej doma i v zahraničí, dokonce i Pavlos ho pochválil. cool
Už se na něj těším, jak malej Jarda i baterky jsem mu objednal, snad to bude pro začátek stačit.
http://www.haertle.de/out/1/html/0/dyn_images/z1/team-orion-14103-lipo-akku_61_z1.jpg

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm

95

Kurnajz smile udělal si mě radost
Tak at ti slouží dobře jak nám ostatním smile

96

TO: Pavlos12
ještě ně napadlo, předpokládám že má kluznou spojku. Máš jí dobře nastavenou, neklouže moc?

97

Dovi> Ve středu se na to mrknu,ale do té jsem nehrabal takže jak to vyšlo z továrny tak to je wink

98

Z továrny to leze všelijak, na mým Stampovi, dost věcí zapoměli i dotáhnout. Třeba uchycení motoru a já jak byl nezkušenej tak to nezkontroloval a na prvním skoku se motor posunul a pastorek očesal spur....

99

No popravdě ani nevím jak to poznat že prokluzuje sad big_smile
A ani mě to nevadí moc že se to nestaví wink

Naposledy upravil: pavlos12 (02. 01. 2012 19:00:24)

100

No trošku ho podržíš, přidáš plyn a uvidíš jestli hrabou kola, nebo stojej a točí se jen motor. Protože, kdyby měla prokluzovat pořád i za jízdy tak by to nebylo dobrý.