1

Téma: Mini Inferno Jumping Jack

Trochu jsme v sobotu popustili uzdu svému rozumu a zaskákali si ve skate parku. Auto občas bylo ve výšce přes tři metry a do dálky to umí v pohodě i čtyři  8)
Na začátku to byl docela problém ovládat, ale po těch dvou hodinkách jsem se to už docela naučil vyrovnávat. Odešlo jen 1x zadní rameno, 1x poloosa, 2x kolečko, nějaké šroubky. To všechno jsem náhradní měl, ale pak to schytal držák zadních tlumičů a bylo po legraci...

http://www.autotuning.cz/index.php?page=17

2

Re: Mini Inferno Jumping Jack

ty mu teda nakladas:-) ale skace hezky

3

ty mu teda nakladas:-) ale skace hezky

No jenom trošičku. Ale to nění ten od tebe. Tomu kolega urazil přední rameno a já to ještě neopravil. Naštestí jsem koupil celou sadu a tak jsem v sobotu měl na výměnu to zadní. Opravím oboje a dáme paralelní skoky  :twisted:

4

sakriš, proč mi to nejde přehrát sad ... kodeky mám, zkoušel jsem to v různých přehrávačích ... v čem to pouštíte ?

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

5

klik ve FF a otevre se to ve WMP

6

klik ve FF a otevre se to ve WMP

Tak tohle jsem moc nechytil, počítačovou terminilogii moc neovládám  :oops:
Nicméně, už to jede, zapomněl jsem na kodeky ... zdá se že jsem objevil ještě jedny, co jsem neměl smile. Díky .-)

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20