Téma: Závody okolí prahy Revo vxl nebo rally
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějakých závodech v okolí prahy
Bud něco kde bych mohl jezdit s revem 1/16 nebo s traxxas rally
Díky za každou radu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějakých závodech v okolí prahy
Bud něco kde bych mohl jezdit s revem 1/16 nebo s traxxas rally
Díky za každou radu
Skutecne se neda nekde kolem Prahy zazavodit?
Ahoj mam 1/16 buggy a taky po necem koukam ale nic moc zatim. Ale napadla me jedna varianta.
Obcas chodim litat s Kitem na smetak do Pitkovic. http://www.smetak.banda.cz/
A je tam okolo parkoviste nevyuzita plocha tak by se mozna dalo domluvit s klukama ze by jsme neco vybudovali. Prece jen na ty mali auta to nemusi bejt nic obrovskyho a s drakama se chodi litat hlavne kdyz fouka. Tak by to treba nikomu nevadilo.
Otazka je jestli se najde dost lidi s lopatama a hlavne s chuti neco vybudovat
Jo koukam ze bydlime kousek od sebe tak mozna by se dal najit nakej plac treba u toho Vrsovickyho nadrazi nebo jak se to jmenuje ne?
Ahoj, mám problém, potřebuji půjčit na závody 26.1.2012 2Ks AMB čipy. Má někdo možnost mi je za drobný úplatek a samozřejmě vratnou zálohu půjčit. Jedná se 4. závod Lestr Cupu. Díky za zprávu.
Cau, neni problem si je pujcit primo od poradatele zavodu. Tusim za 100,- nebo za 150,-. Napis Strupkovi mejla, at ti ho zarezervuje. Ja jsem tu dobu na horach, tak kdyz nepojede kamos, budu ho mit volnej.
Oni už bohužel nemají volný čipy. Já ho taky potřebuju a odepsal mi, že má všechny rozpůjčovaný. Tak kdyby náhoudo měl někdo další navíc, tak mi dejte vědět. Moc děkuju
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.