1

Téma: S-25

Chtěl bych se vás ldi zeptat - mám Savíka 25, v něm motor NitroStar S-25. Prasklo mi tělo motoru - nevíte někdo kde se dá sehant nové ? Nechi k vůli tomu kupovat celý nový motor :-( ... pokud se nepletu konkrétně je to Crankcase č. 1446 v manuálu. Na netu najdu všechny možný díly do motoru, jen to "blbý" tělo ne sad má někdo radu ? Do SZ raději, děkuju ...

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

2

Re: S-25

Jo a ten kdo by neměl po ruce manuál a netušil, co mám na mysli, tak jsem před chvíli zjistil, že se tomu říká "blok motoru" smile. Díky.

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)

3

nemám sice blok na prodej, ale docela bych chtěl vidět jak to prasklo, jestli samo, bez tvého přičinění, tak je to na jasnou reklamaci- vada odlitku. Akorát přes towerhobbies se asi bude blbě reklamovat...

4

No, to nevím, dostalo to pecku do hlavy ... takže možná jsem to byl já sad ... pak to vyfotím ...

S pozdravem, Aleš.

5

to je fakt ze cez TH sa blbo reklamuje ale vsak ved staci kamarat ktory kupoval doma lol  a inac ako moc je to prasknute? fuci cez tu prasklinu alebo tlaci von palivo? ak ne tak ja by som tomu motoru este nalozil  wink

6

to je fakt ze cez TH sa blbo reklamuje ale vsak ved staci kamarat ktory kupoval doma lol  a inac ako moc je to prasknute? fuci cez tu prasklinu alebo tlaci von palivo? ak ne tak ja by som tomu motoru este nalozil  wink

)
No, stačí pomalu točit motorem rukou a když jsem tam lil olej po dojetí, tak vyteče :-( což hádám, že není ok ...

S pozdravem, Aleš.

7

tak to uz nepojde sad  ale na TH su teraz stare s25 za dobru cenu.

8

No, už jsem nějaký sehnal .-), tak uvidíme .-).

S pozdravem, Aleš.

9

to je fakt ze cez TH sa blbo reklamuje ale vsak ved staci kamarat ktory kupoval doma :lol

dobrej nápad....ale pro parchanty big_smile