Re: HPI E-Firestorm Flux
Peliro: Já tam mám normálně tlačítko v autě na vypnutí, Ty ne? Tak buď mám nějaký paskvil a nebo nevím.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Peliro: Já tam mám normálně tlačítko v autě na vypnutí, Ty ne? Tak buď mám nějaký paskvil a nebo nevím.
mracek tam zadny nema jak zapojis baterky tak se auto zapne
Takže jakmile jsi zapojil baterku, tak to zahrálo takovou melodii a hotovo?
jj je tam jen + a - kabel od reglu
JJ ten vypinač tam opravdu není bohužel a bohužel mám smulu a storm putuje zitra na reklamaci nenda se sním opravdu vubec normalně jezdit.Jen doufám že vše proběhne vpořadku a regulator s motorem popřipadě vymění za dobrej kus.
Jak tak zjišťuju, tak v ČR v baleních opravdu s vypínačem není. Nicméně, jsou ještě nějaké verze s vypínačem a ventilátorem, tak tomu nerozumím. Zvláštní.
ano máš pravdu ale to jsou přímo Sidewinder a Sidewinder co je použit ve strormovi je vyrobeno přímo pro HPI
opakuji je to volitelne vybaveni dokonce mas regl s malym nebo velkym vetrakem aj serva si muzes priplatit. vse na sttrankach HPI. ja mam ten zakladni, ale vse me jde v poho
Tak dnes Storm putuje na reklamaci.
No to je vetes, to se jim zas neco povedlo, nevim, ze by byl s tim starsim regulatorem HPI Motiv nejaky problemy. Zase asi chteli kluci nekde usetrit. To co vydrzel ten puvodni mi prislo jako neuveritelny.
ja mam vždy štesti na vadnej kus docela me to ale štve nebyl doma ani týden!
Jojo..jak jsem psal o par stranek driv, tak kamos s nim mel taky problemy, akorat on to mel z US, takze zaruka smula. takhle je to fakt vyhoda, horsi je, ze pravdepodobne budes mesic bez modelu, coz je otrava, zkus se s nima dohodnout, jetli jim nestaci jen regl a nejakej si zatim nekde pujc. I kdyz se obavam, ze to neprojde.
filipb: To se tak nedí říci, vždycky vyniknou problémy a chvála ne. To je tak všude, jednu dobu měla takový problém Omega u hodinek Planet Ocean - je tom coax strojek, kterej je nehorázně přesnej, ale bohužel občas se vyskytl nějaký problém u jednotlivců a hned se z toho dělala aféra. Těžko to tak odsoudit. Možná je zde spousta lidí, co jsou spokojeni, jen to nenapíšou.
No castecne s tebou sohlasim, tak to treba 100% plati ve velkych autech. Ale v modelech to tak podle me neni, aspon ne tady. Tady je e-firestorm snad nejvic chvaleny auto. Nez jsem si ho koupil jako svuj prvni vuz, tak jsem procet vse co o nem tady psaly a pak se rozhodnul. Nerikam, ze je to spatny auto, akorat ten regl je proste podezrelej.
Já spíše zírám na ty verze, já jo objednal ze zahraničí a mám normálně vypínač a tady v ČR se prodejci ohánějí tím, že je to vodotěsné a proto tam není vypínač, tak nevím. Je fakt, že na toho staršího Fluxe jsem tady neslyšel jediné křivé slovo - akorát dneska ty potvory chtějí schválně už prodávat nového, jelikož starší se pohybuje kolem 5,5, což je super kup. Není tam teda 2,4 v balení ( v zahraničí se dá), tak není problém koupit nějakou RC soustavu od Spektra třeba a auto je to takřa nesmrtelné. Uvidí se časem,l jak se začně prodávat už jen ten nový a lidi budou kupovat ten, zda HPI udělal chybu a nebo to byly jen náhody.
Tak take se řika že ne vždy vše nove je lepši jak to předtim.Ja beru že vadnej kus se muže stat jen to je ale moje prvni auto a už řešim to co nikdo znas nechce.S prodejcem jsme je domluvili ad radeji pošlu cele auto a přišlo mi to rozumejši ikdyž zase to baleni a poštovne tak min.stovka bude tak,ale co nadelam!Ten vypinač jak řešite ma určo třeba jednu nevyhodu např už hned na začatku jak chce človek sam sparovat vysilač!Je to tak na dvoje ruky!
ja ho mam a uplne v pohode. takze za me chvala
jinak kupis starsiho nevodeodolneho a bez vysilacky. to myslim se vyplati kupit toho noveho za 7000. jinak jakou jste u toho mely vysilacku ja mam TF-40, ale ne videiich jsem videl jen ty 20citky aj navod me dosel na 20 citku cesky
Mám dvacítku
ja 40 . to su divne kombinace
Tak pánové, napíšu první dojmy se Stormem a to sice parádní. Je doma asi 14 dní, teprve dneska jsme měl možnost si ale opravdu zajezdit. Za celý den neulomeno nic, nic se neposralo, pouze jsem vystřídal 5 baterek. Žádné problémy, o kterých se tady psalo... Jelikož mám rád testy a srovnání a nějak jsem RC autům propadl ( dostanete všichni po puse :--)), tak jsem na zkoušku za 4,5k objednal Robitronica Stingera ve verzi brushless. Za 4500Kč neuveřitelné auto, ano, při bližším zkoumání vypadají některé části a plasty u Storma lépe, ale rychlostně se mu vyrovná, dokonce možná jej i předčí. Taktéž neulomeno nic, jezdil kolega. O víkendu se konečně snad už dokopu k nějakým pořádným fotkám. Každopádně jsem mile překvapen.
Dneska, kdybych se rozhodoval, jak peníze utratit - 1.místo Robie brushless, 2 - starý Storm Flux ( jelikož stojí cca 5500) a až na 3. místě bych dal nového Storma Fluxe, jelikož rozdíl je cca 1500oproti starší verzi. Pokud někdo nemá nic (neměl, jako já - vysílačku a chce jezdit s lidmi, určitě nového), ale jako druhé auto na blbnutí určitě starší verzi, která je ozkoušená a k tomu pouze příjímač vyměnit.
Takže tak
Naposledy upravil: Peta-Biker (13. 12. 2011 20:52:25)
dotaz proc kupils 2 stejne auta a ne 1 poradne ?
Protože v mém okolí je kamarád, kterej na tom není dobře finančně a chtěli jsme jezdit oba. A taky proto, že ceny náhradních dílů jsou taky někde jinde.
aha. ja mam na firestormu vyjete asi 4 baterky a taky parada.
jinak myslím že obě auta co koupil, jsou pořádná...